Wij zoeken een enthousiaste en gemotiveerde Varkensdierenarts(e)!

Dierenartsencombinatie ZuidOost is een van Nederlands grootste dierenartsenpraktijken waar klanten met nagenoeg alle diersoorten terecht kunnen op vijf locaties op de grens van Brabant en Limburg. Er wordt diersoort specifiek gewerkt door de 25 dierenartsen. Daarnaast werken er in totaal 30 paraveterinairen, administratief medewerkers en laboranten. Onze praktijk beschikt over alle voorzieningen waar een moderne praktijk aan dient te voldoen, waaronder ook een eigen laboratorium voor microbiologie en serologie. Om een eerste indruk te krijgen, kijk ook op www.daczuidoost.nl

Het Cluster Varken heeft als taak naast primaire diergeneeskunde van het varken haar klanten te begeleiden en te adviseren in gezondheidsmanagement, personeelsbeleid, bedrijfsontwikkeling en -strategie. Deze visie heeft er voor gezorgd dat ons klantenbestand bestaat uit vooruitstrevende familiale bedrijven naast ondernemingen met tientallen personeelsleden, SPF bedrijven, KI centra, maar ook moderne biologische bedrijven die opereren in een niche markt. Binnen de sectie varkens werken 9 gespecialiseerde varkensdierenartsen.

Wegens groei en uitbreiding van de activiteiten zijn we op zoek naar een varkens-dierenarts(e), met of zonder ervaring.

Aanbod: Fulltime functie met een marktconforme verloning in een vooruitstrevende praktijk met alle mogelijkheden tot ontwikkeling op het gebied van diergeneeskunde in de varkenshouderij, waaronder een gedegen interne opleiding, externe cursussen, deelname aan congressen in binnen- en buitenland. Je krijgt ook de mogelijkheid om te groeien binnen de organisatie. Ondanks de grootte van de organisatie bieden we een collegiale en familiale sfeer op een praktijk waar naast het werk humor en werkplezier erg gewaardeerd worden.

Wat we vragen: Ervaring in of feeling met de varkenssector en haar diergeneeskunde is een pre, maar geen must. Ambitie, de wil en de inzet om te groeien in deze functie is voor ons een belangrijk onderdeel van het profiel. Ook laatstejaarsstudenten zijn zeer welkom om het gesprek aan te gaan!

Voor meer informatie en het sturen van een curriculum vitae + sollicitatiebrief zie onderstaande.
Vanzelfsprekend is discretie gegarandeerd.

Diedrich Hendrickx
Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.
00 31 (0) 6 30 99 60 30
of Wouter van Herten
Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.
00 31 (0) 6 10 88 22 27

footer

Locatie Deurne
Zeilbergsestraat 142
5751 LP Deurne
Tel: 0493 352424
Locatie Gemert
Griffier Corstensstraat 6
5421 HP Gemert
Tel: 0492 361402
Locatie Helmond
Gerwenseweg 68
5708 EL Helmond
Tel: 0492 533808