Vacature Dierenarts Gezelschapsdieren (0,8 – 1fte)

Dierenartsenpraktijk De Meemortel te Budel (grensgemeente Nederland-België) is een groepspraktijk die ter versterking een 4e dierenarts zoekt.

Naast eerstelijnsdienstverlening willen we onze tweedelijns orthopedie in de toekomst verder uitbreiden. Daarnaast zijn we internationaal gerenommeerd voor onze medische beeldvorming (RX en CT).

Je werkt graag mee als allround dierenarts, zowel in eerstelijnschirurgie als consultaties. Daarnaast ben je erg geïnteresseerd in medische beeldvorming en orthopedie en je wil je hierin graag verder professionaliseren. Je bent communicatief vaardig, leergierig en zelfverzekerd. Als lid van ons team denk je mee in de verdere ontwikkeling van onze praktijk. Kennis van Engels en Duits (gesproken) is een voordeel en op termijn nodig.

Zodra je ingewerkt bent participeer je in avond- en weekenddiensten (1 avonddienst per week en 1 weekenddienst per maand).

Je arbeidstijd zal ingevuld worden in 4 werkdagen. Je salaris wordt bepaald volgends Nederlandse CAO met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals vakantiedagen, pensioensparen, kilometervergoeding ed.

We bieden jou een uitdagende werkomgeving met dagelijks internationaal publiek.

We zijn een klein hecht team met een no-nonsense mentaliteit en korte communicatiekanalen. Er is steeds ruimte voor eigen initiatief en verdere bijscholing. Bij interesse zijn er mogelijkheden tot deelname in de maatschap.

Voor meer info, neem dan telefonisch contact op met Jan Kooken, 0651798924.

Ben je geïnteresseerd?
Stuur dan een mail aan: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.