Gezocht: collega gemengde dierenarts met nadruk op gezelschapsdieren

Wij, een jong, betrokken en gezellig team van 4-5 dierenartsen, 4 assistentes en praktijkmanager, zoeken per direct een ondernemende ambitieuze, flexibele én enthousiaste collega om ons team te versterken (0,6-1 fte).

We zijn een gemengde praktijk; gezelschapsdieren, landbouwhuisdieren (voornamelijk melkvee), schaap en paard in het pittoreske Appingedam (20 minuten van de gezelligste cultuurstad van het Noorden: Groningen).

Onze gemengde praktijk is op zoek naar een
collega gemengde dierenarts met nadruk op gezelschapsdieren.

Ervaring is een pré en inzet een vereiste, voor herkauwers (melkvee) en paarden i.v.m. de diensten. Wij bieden (uiteraard) een leuke en uitdagende baan met ruimte om jezelf te ontwikkelen en het stukje ondernemerschap naar boven te halen.

Het is een zelfstandige functie, met veel vrijheid. De praktijk is in volle ontwikkeling, goed uitgerust (o.a.digitale röntgen, bloedanalyse, echo, bloeddrukmeting,.......) en heeft nog veel toekomstmogelijkheden, we zijn dan ook op zoek naar iemand die samen met ons de praktijk verder wil ontwikkelen en laten groeien en bij gebleken geschiktheid associatie mogelijk.

De personele visie van de praktijk is gezonde mensen in een gezond bedrijf. Mogelijkheid tot gratis huisvesting in Appingedam is aanwezig, mooie woonomgeving en geen files. Goede arbeidsvoorwaarden o.a. financiële beloning en niet belastende diensten en huisvesting.

Eigenaar is Belg afgestudeerd in Gent 1996.
Ken je iemand of ben je geïnteresseerd? Zie hieronder de link naar de uitgebreide vacature!
Met en zonder werkervaring welkom.
https://www.vanzeebroeck.nl/praktijknieuws/59-vacature-gezelschapsdierenarts

Je moet vooral willen………..kunnen kan je leren!

Mail je motivatie en cv naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.  of bel met 06-18632902 (Jo Van Zeebroeck).

Website: www.vanzeebroeck.nl

P.S. Geloof ons ‘ de Groningers zijn hier echt niet zo stug’.

dap van zeebroeck