Bijna/pas afgestudeerd dierenarts? Je kan bij ons beginnen!

Geen waarneming, maar een vaste baan bij Ranzijn Dierenarts.

Ben je afgestudeerd en heb je je diploma ontvangen? Dan treed je bij Ranzijn Dierenarts direct in dienst in de functie van dierenarts. Geen waarneming, maar een vaste baan. Uiteraard zal je begeleiding ontvangen van een ervaren dierenarts voordat je zelfstandig zal werken.

Ben je bijna afgestudeerd of heb je diploma nog niet ontvangen? Dan biedt Ranzijn Dierenarts jou de mogelijkheid om in dienst te treden als paraveterinair. Je zal meelopen met een ervaren dierenarts, die jij zal assisteren. In deze periode doe je veel nuttige praktijkervaring op.

Wat we vragen

Wij zoeken bijna/pas afgestudeerde dierenartsen die wij kunnen opleiden, om in de toekomst te functioneren als zelfstandig dierenarts. Ben je leergierig, klantgericht, communicatief vaardig en flexibel, vanwege de ruime openingstijden in de avond en in het weekend en de diverse locaties, dan zoeken wij jou!

Wat we bieden

Ranzijn biedt een marktconform salaris, dat is gebaseerd op de cao voor dierenartsen. De pensioenpremie wordt voor 73,62% door Ranzijn betaald (boven cao). Buiten de openingstijden worden patiënten doorverwezen naar een spoedkliniek, waardoor er niet wordt gewerkt met bereikbaarheidsdiensten. Daarnaast vergoedt Ranzijn de CKRD-registratie en worden uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden geboden. Dierenartsen die nog niet zijn afgestudeerd, worden beloond conform de salaristabellen voor paraveterinairs. Bij benoeming tot dierenarts zal je worden ingeschaald in de dierenartsen loonschaal. Locatie en werktijden zijn flexibel en worden in overleg vastgesteld.

Ranzijn Dierenarts

De Ranzijn dierenartspraktijk is een volledig geoutilleerde eerstelijns dierenartsenpraktijk met gekwalificeerd personeel. Als dierenarts bij Ranzijn maak je deel uit van een keten van circa 60 artsen. Hierdoor zijn er veel collega-dierenartsen beschikbaar voor overleg. Onze praktijken zijn gevestigd in Aalsmeer, Alkmaar, Amsterdam, Almere, Amersfoort, De Bilt, Delft, Leiderdorp, Nieuw Vennep, Rotterdam, Sneek, Spijk, Velserbroek, Zaandam.

Meer info:
Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.
of bel +31 (0)72-5478800