Toffe collega KHD gezocht (Beernem)

Dierenarts kleine huisdieren gezocht

Wij zijn op zoek naar een toffe, enthousiaste, sociale en flexibele collega om onze dienstverlening voor gezelschapsdieren verder uit te breiden.

Wij hebben een goede band met onze klanten, zowel mens als dier. Wij maken graag tijd voor hen vrij, waardoor we kunnen werken in een rustige en optimale sfeer.

Ook de werkomgeving is heel aangenaam aangezien de praktijk recent is gevestigd in een totaal nieuw, modern gebouw. Hierdoor hebben we de ruimte en mogelijkheid om onze dienstverlening verder uit te bouwen dankzij de ruime lokalen en nieuwe moderne apparatuur zoals digitale RX, gasanesthesie met volledige uitgebreide monitoring, eigen labo met bloed en urineanalyse ter plaatse en nog veel meer….

Er is de mogelijkheid om zowel eerstelijns te werken als tweedelijns in een specifiek vakgebied. Gelieve uw voorkeur door te geven in de motivatiebrief.

Afhankelijk van de ervaring is het mogelijk om slechts enkele uren per dag tot enkele dagen per week en meer te werken. Gelieve ook hier uw voorkeur door te geven. Indien weinig ervaring, is een inloopperiode mogelijk. Kortom alles is bespreekbaar!

De praktijk biedt de mogelijkheid om ter plaatse te verblijven, alsook het meebrengen van een eigen paard kan besproken worden.

Ben jij de collega die we zoeken?
Stuur dan je motivatiebrief en CV naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.