Minstens 3 goede redenen om het Buiatriecongres in Leuven op 2 december niet te missen!

buiatrics congress intro

buiatrie img01

Een gecertificeerd event

Het wetenschappelijke programma van het congres is niet enkel erkend door de Raad van de Orde der Dierenartsen (6 PFCC/Equivalent EBP), maar ook door de DQV en de FAVV.

buiatrie img02

Een actueel wetenschappelijk programma en een unieke groep van sprekers

Epidemiologische bewaking, antibiotica, preventieve geneeskunde, studieresultaten uit het terrein, rentabiliteit van boerderijen/runderbedrijven, nieuwe behandelingen, recente ontdekkingen… dit zijn enkele sleutelwoorden uit de rijke en gevarieerde conferenties die gepresenteerd zullen worden. Verschillende internationale gerenommeerde sprekers zullen hun ervaringen en kennis komen delen met dierenartsen en andere aanwezige Belgische experten.

buiatrie img03

Een bijzondere locatie: het Irish College te Leuven

Gebouwd in 1607 door de Franciscanen, huisvest dit gebouw sinds 1984 het « Leuven Institute for Ireland in Europe », een plek van culturele uitwisseling en internationale seminaries. De conferenties zullen gegeven worden in de prachtige kapel die omgebouwd werd tot een modern auditorium.

buiatrie img04

Een niet te missen sociaal moment

In het kader van de moeilijkheden binnen de sector, om het hoofd te bieden aan de maatschappelijke uitdagingen aan dewelke het beroep geconfronteerd wordt, zijn sociale cohesie en professionele uitwisselingen zowel een rijkdom als een must voor dierenartsen.

Contact : Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. / 081 24 50 90

info inschrijving

Nieuws