Update antibioticaregistratie

Beste,

Sinds 1 januari 2014 is de verplichte registratie van het antibioticagebruik op Certus-bedrijven van kracht.

Ruim 170 verschaffers hebben zich reeds geregistreerd. Deze hebben samen inmiddels meer dan 18.000 registraties ingevoerd verspreid over ruim 2.000 producenten. Voor de verwerking van deze gegevens doet Belpork vzw beroep op een nieuwe wetenschappelijke unit binnen AMCRA vzw. Op 1 april 2014 kreeg deze dienst gestalte door de aanwerving van een wetenschappelijk medewerker en een data-analist aan wie de gegevens anoniem worden overgemaakt. Doelstelling is om met behulp van de analyseresultaten adviezen op te maken ter ondersteuning van de bedrijfsbegeleiding. Om een correcte analyse te kunnen maken is het natuurlijk van cruciaal belang dat alle gegevens tijdig worden ingebracht.

Via deze weg maken wij u er graag nogmaals attent op dat alle verschafte of toegediende antibiotica voor de maand maart, uiterlijk op 15 april 2014 dienen geregistreerd te zijn.

Naar aanleiding van onze vorige mailing kwamen een aantal nuttige suggesties binnen voor optimalisatie van het registratieportaal. Wij doen het nodige om deze zo snel mogelijk te implementeren zodoende het gebruiksgemak te verbeteren.

Hebt u nog vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen met de helpdesk. De medewerkers helpen u graag verder.

Met vriendelijke groet,

Belpork vzw
Koning Albert II-laan 35 bus 54
B-1030 Brussel
T +32 2 552 81 44

www.certus-info.be

Hoe plaats ik een reactie via DISQUS?Beste bezoeker, het gebruikte systeem om reacties te plaatsen op deze website is DISQUS. Indien u meer uitleg wenst over het gebruik van DISQUS kan u deze pagina bekijken. Wil u als ‘gast’ –zonder aanmelden– een reactie plaatsen? Klik dan eerst op het veld "Doe mee met de discussie", dan op "Naam" en vervolgens vinkt u “I’d rather post as a guest” aan.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Brievenbus

Zoekertjes