Het grote voedingsdebat 2017

Schrijf nu in voor HET GROTE VOEDINGSDEBAT 2017 - 25 feb. 2017 | Flanders Horse Expo (Gent) Er zijn heel wat meningen over voeding en het internet bulkt van diverse info. Om duidelijkheid te scheppen, organiseert de Dienst Paardenvoeding van de Universiteit Gent, in samenwerking met PaardenPunt Vlaanderen ‘Het Grote Voedingsdebat’. Place to be is net als vorig jaar Flanders Horse Expo.

http://paarden.vlaanderen/nieuwsbriefnieuw/index.php?id=56

Schrijf nu in voor HET GROTE VOEDINGSDEBAT 2017
25 feb. 2017 | Flanders Horse Expo (Gent)
Er zijn heel wat meningen over voeding en het internet bulkt van diverse info. Om duidelijkheid te scheppen, organiseert de Dienst Paardenvoeding van de Universiteit Gent, in samenwerking met PaardenPunt Vlaanderen ‘Het Grote Voedingsdebat’. Place to be is net als vorig jaar Flanders Horse Expo.

Het opzet van het voedingsdebat is simpel: Er wordt een panel van deskundigen ter uwer beschikking gesteld en u mag uw vragen op hen afvuren.

Elke deelnemer krijgt van Cavalor een leuke goodie-emmer. Daarnaast verloot Cavalor 10 gratis toegangstickets en een waardebon van 250 euro onder de mensen die een vraag insturen!

» Klik hier voor meer info.

Seminarie identificatie
25 feb. | Flanders Horse Expo
Vanaf 2017 werken wij nauwer dan ooit samen met het Departement Landbouw en Visserij van de Vlaamse overheid. Samen trekken we de Vlaamse provincies rond met diverse infosessies over paardenhouderij.
Starten doen we met een seminarie over identificatie. Dit zal plaatsvinden op de beursvloer van Flanders Horse Expo.

De (online) identificatie van paarden roept nog steeds heel wat vragen op. Tijdens het seminarie zullen enkele specialisten ter zake het thema uitgebreid belichten (werking databank, wetgeving, eigendonmsrecht,...)
» Klik hier voor meer info. 
 

Vacature: Communicatiespecialist
Onderzoek paardenhandel
Neem deel!
Wij zijn op zoek naar een nieuwe werkkracht. Ben je communicatief vaardig en grafisch sterk? Weet je van aanpakken en ga je een uitdaging niet uit de weg?

Solliciteer dan zeker voor deze job!

Je functie omvat het uitwerken en volgen van een communicatiebeleid, het schrijven van teksten en verrichten van redactiewerk, het beheren van het communicatiebudget, het uitvoeren van pr-opdrachten, bijdragen aan een succesvol marketingbeleid,...
Hoewel we heel vaak spreken over de florerende paardenhandel, is er relatief weinig duidelijk cijfermateriaal voorhanden over de verkoop van de verschillende paardentypes en de manier waarop dit gebeurt.

Verkocht u de voorbije jaren één of meerdere paarden? Dan zouden wij het erg appreciëren indien u dit onderzoek wil steunen door de vragenlijst op onderstaande link in te vullen:
» Klik hier om deel te nemen.

De enquête is volledig anoniem en zowel gericht op professionele als niet-professionele verkopers
.
» Klik hier voor meer info.  » Klik hier voor meer info.

Nieuw Equilabelbedrijf: Proficiat!
Hippo Agri
Pensionstal
Gemene Weidestraat 61; 8000 Brugge

Het gloednieuwe Hippo Agri heeft naast pensionverhuur ook de fokkerij, opleiding en africhting van koets- en menpaarden als activiteiten.

» Klik hier voor meer info.

Omgevingsvergunning van start op 23 februari 2017
PaardenPunt Vlaanderen en Cavalor slaan de handen in elkaar
De omgevingsvergunning verenigt en vervangt de huidige stedenbouwkundige vergunning en de milieuvergunning. Aanvragen zullen vanaf 23 februari 2017 worden ingediend bij één loket, het Omgevingsloket, waarna één openbaar onderzoek en één adviesronde worden georganiseerd. 

Deze procedure beoogt een efficiëntere, snellere en betere werking.

Zoals we enkele weken geleden aankondigden, werken wij sinds dit jaar samen met commerciële partners. We zijn dan ook zeer enthousiast om te melden een mooi partnership afgesloten te hebben met Cavalor.

Cavalor overtuigde wereldwijd vele duizenden eigenaars en ruiters om slechts tevreden te zijn met de beste zorgen en de juiste voeding voor hun paarden.
» Klik hier voor meer info. » Klik hier voor meer info.

Bekijk ook zeker

Samen op een goei wei

Infosessies rond, & financiële ondersteuning voor, diervriendelijke biodiverse paardenweiden in de Lage Kempen (Limburg)
» Klik hier voor meer info.Opheffing omzendbrieven ruimtelijke ordening

Onlangs heeft minister Schauvliege met omzendbrief RO 2016/02 meer dan dertig verouderde of voorbijgestreefde omzendbrieven opgeheven.
» Klik hier voor meer info.Oproep FOD Volksgezondheid voor dierenartsen-identificeerders

De FOD roept op om rekening te houden met enkele belangrijke aandachtspunten bij het opstellen van grafische en geschreven signalementen.
» Klik hier voor meer info.


Nieuwe pachtprijzen voor gronden en gebouwen

Ten opzichte 2013 stegen de coëfficiënten in alle streken en provincies. Respectievelijke in de Vlaams-Brabantse, Antwerpse en Limburgse Kempen liggen ze het hoogst.
» Klik hier voor meer info.


© Foto's (van boven naar beneden): PaardenPunt Vlaanderen (Foto 1-5) | hippo.be | omgevingsloket | Cavalor | PaardenPunt Vlaanderen - Bert Van Lent | FOD Volksgezondheid | roxama.be
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Persberichten