Incasso: IRC GROUP NV

Sinds begin 2017 is het IVDB-DVK een samenwerking gestart met het incassobureau IRC Group NV.

Deze overeenkomst bestaat eruit dat ieder IVDB-DVK lid recht heeft op een voordeelpakket van 10 invorderingen van onbetaalde facturen per kalenderjaar. De vaste opstartkosten van een invordering (= dossierbeheerskosten) worden u door het IVDB-DVK aan een forse korting aangeboden. En dit voor de eerste 10 schuldvorderingen die u als practicus in ieder kalenderjaar zou hebben.

Wenst u meer informatie?

Stuur dan een mailtje naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.
of vul onderstaand aanvraagformulier in.

Contactformulier incasso bureau IRC GROUP NV
(invullen indien u lid bent van het IVDB)

Wenst u al onmiddellijk van start te gaan?
Dan kan u het incassobureau IRC Group NV de machtiging geven om het verschuldigde bedrag/bedragen bij uw klant(en) te innen en dit door onderstaande overeenkomst in te vullen (even downloaden en uitprinten).
Na invullen ofwel per post dan wel via mail – Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. – terug te bezorgen aan het incassobureau.

Download vrijblijvend de overeenkomst »

Kan nog aangevraagd worden:

  • Infobrochure
  • Uitleg gebruik algemene betalingsvoorwaarden
  • Overeenkomst voor de minnelijke schikking

International Recover Group NV - IRC GROUP

Wat doen we?

INTERNATIONAL RECOVER COMPANY® staat in voor het dagelijkse thesauriebeheer van haar klanten. Of u nu een kleine onderneming of multinational bent: wij bieden een totaaloplossing voor de financiële relatie met uw klanten. Een recente studie toont aan dat Belgische bedrijven zo’n 9 miljard euro aan onbetaalde facturen verliezen. De meeste betrokken bedrijven hebben ernstige liquiditeitsproblemen. Hoe zit in uw bedrijf?

Wie zijn we?

INTERNATIONAL RECOVER COMPANY® is de afdeling van IRC GROUP NV; gespecialiseerd in de minnelijke schuldinvordering. We zijn ingeschreven bij het Ministerie van Economische zaken en gaan te werk in overeenstemming met de bepalingen in de wet van 20 december 2002 en het uitvoeringsbesluit. Sinds de oprichting van ons bedrijf in 1993 beheren wij jaarlijks meer dan 200.000 onbetaalde facturen en stellen aan een vijftigtal medewerkers in België te werk.

Wij beheren wereldwijd alle soorten onbetaalde facturen en staan tot uw dienst vanaf de uitgifte van uw facturen tot en met eventuele hulp gedurende een gerechtelijke procedure.

De Minnelijke schikking

Een efficiënt beheer van openstaande facturen is van wezenlijk belang voor de cashflow van elke zelfstandige, KMO of multinational. Via een minnelijke schikking worden uw openstaande facturen op een volkomen wettige manier, en zonder hoogoplopende gerechtskosten opgelost.

INTERNATIONAL RECOVER COMPANY® biedt bedrijven administratieve en logistieke ondersteuning bij het beheer van hun geschillen. Als tussenpersoon bij klanten en debiteuren heeft het personeel van INTERNATIONAL RECOVER COMPANY® aandacht voor de mens achter elke schuldinvordering. Dat deze filosofie haar vruchten afwerpt, bewijzen onze resultaten: het gros van de dossiers onder onze vleugels worden succesvol afgesloten na het onderhandelen via een minnelijke schikking.

De minnelijke schuldinvordering is maar één onderdeel van ons totaalpakket aan financiële diensten. Interesse? Bekijk wat INTERNATIONAL RECOVER COMPANY® voor uw thesauriebeheer kan betekenen.

INTERNATIONAL RECOVER COMPANY

betaaldIRC GROUP NV
http://www.recover.eu
Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.
Contactpersoon
Lennert Gysen
Tel: +32 (0)89 46 96 73
Fax: +32 (0)89 46 19 60