Vrij en Vrank

dierenartsen krant Vrij en Vrank

De dierenartsen krant Vrij en Vrank, een vrij podium voor iedereen die iets met het beroep van dierenarts te maken heeft, verschijnt maandelijks (behalve in de zomermaanden) en wordt aan alle Vlaamse dierenartsen bezorgd.

Naast wetenschappelijke artikels, berichten van overheidsdiensten, enz. is er ook plaats voor publicaties van beroepsverenigingen, lokale diergeneeskundig kring, een bericht van een enkele collega,…

Een krant in de ware zin van het woord met een brede waaier van mogelijkheden en opinies: syndicaal getinte artikels, indrukken over een nieuwe wetgeving die het beroep van dierenarts aangaat, een promotie van een farmaceutisch product,.. evenals anekdotes, annonces en zoekertjes.

Een krant zoals Vrij en Vrank wordt niet enkel gezien als spreekbuis of opiniemaker van de sector; het is ten dele het gezicht van ons beroep.

We horen altijd graag welk uw mening is en moedigen u aan ons te contacteren wanneer er bepaalde onderwerpen zijn die u graag behandeld zou zien in Vrij en Vrank.

Alvast bedankt voor alle feedback.

Veel leesplezier!
IV-DB/DVK dierenartsenbelangen

  • Adresgegevens levering: indien u een nieuw adres of adreswijziging voor levering van de krant wenst door te geven, kan u dat doen via onderstaand formulier.
Adresgegevens Vrij en Vrank

Nieuwe adresgegevens:

Oude adresgegevens:

(indien uw aanvraag een wijziging betreft)

(postcode + gemeente)