215 | Kleine huisdieren

MINI CV niet-DA 215

Streek Limburg
Sector Kleine huisdieren 
Geslacht Vrouw
Beschikbaar 01/02/2019
Vervangingen Neen

Ervaring

Beste dierenartsen,

Ik ben Cynthia, 22 jaar oud en op zoek naar een leuke job als dierenartsassistente. Alvorens ik de proef voor het diploma 'dierenartsassistente' volbreng, zou het voor mij een meerwaarde zijn om een stage af te leggen. Ik volg de opleiding aan het Centrum voor Afstandsonderwijs. Hierbij wordt alle leerstof zelfstandig ingestudeerd, waardoor mijn ervaring in de praktijk momenteel redelijk beperkt is. Ik werk als vrijwilliger in het dierenasiel té Genk en daarnaast heb ik enkele dagen meegelopen in Dierenkliniek Sanimalia té Diepenbeek. Graag zou ik, door een langere stage te lopen, vaardiger willen worden in het vak. Om vervolgens mijn diploma te behalen en aan de slag te gaan als dierenartsassistente. Ik hoop via deze weg een dierenarts te ontmoeten die mij de kans wil geven om mijn toekomstdromen verder te ontplooien.

Extra

Door mijn grote interesse voor dieren, ben ik steeds gemotiveerd om met hen aan de slag te gaan en blijvend bij te leren. Ik beschik over een grote dosis doorzettingsvermogen en kan zowel in teamverband als zelfstandig goed functioneren. Bovendien ga ik steeds zorgvuldig te werk, ben ik stressbestendig en probeer ik steeds mijn uiterste best te doen voor iedereen.

Ik beschik over een rijbewijs B en eigen auto.

Kandidaat niet-DA 215 contacteren


ANNONCES 2020
AANPASSING VOORWAARDEN

Sinds vorig jaar is het plaatsen van om het even welke aankondiging (werkaanbieding, lijst vervangers of Mini CV, zoekertje plaatsen, enz.) op de digitale platformen van het IVDB enkel nog gratis voor IVDB leden – nl. de dierenartsen die als lid staan geregistreerd op onze ledenlijst, zijnde deze van 2019.

Niet-leden zullen alsnog hun aankondigingen op de digitale platformen van het IVDB kunnen publiceren (website, Facebook,..) mits een éénmalige jaarlijkse vergoeding van 40 euro.

U ontvangt na betaling een referentienummer waarmee u gedurende het lopende kalenderjaar annonces kan laten publiceren.

Stort 40 euro op rekening van:
IVDB/DVK vzw
Koningin Elisabethlaan 59 G - 9000 Gent 
Rek. nr: 738-0041943-61

met vermelding van:
- uw Naam,
- "Annonces 2020"

Voor Europese overschrijvingen:
IBAN: BE62 7380 0419 4361
BIC: KREDBEBB

Als het een dringende annonce betreft, stuur ons dan even het betalingsbewijs per mail,
dan zetten we de aanbieding onmiddellijk online!

Of word gewoon lid
& geniet ineens van ALLE voordelen die lidmaatschap bij het IVDB biedt!

Werkaanbiedingen niet-dierenarts