Zich inschrijven als werkzoekende en dit via "Mini CV" weergave.

Bent u op zoek naar werk en wenst dit aan "werk aanbiedende" collega’s of dierenartsenpraktijken te laten weten?

Dan hebben wij volgend werkzoekenden online platform voor u...

Lijst van Mini CV's.

Voorwaarden.

Bent u meer dan 6 maanden afgestudeerd en hebt u in die hoedanigheid ook al 6 maanden of meer praktijkervaring achter de rug, dan kan u zich inschrijven bij "Mini CV's".
(Praktijk- of werkervaring als afgestudeerd dierenarts! Stages en dergelijke tijdens de studieopleiding zijn niet van toepassing.)

Wat en hoe?

Waar en hoe kan u uw ervaringen weergeven, opdat potentiële werkgevers / dierenartsen u snel en eenvoudig kunnen contacteren?

Door onderstaand inschrijvingsformulier in te vullen! Wij plaatsen het dan op de IVDB website (zie voorbeelden die er al staan) . Potentiële collega’s / werkgevers kunnen jouw werkervaring daar dan lezen en indien passend in het door hun gezochte profiel, jou contacteren.

Dit contact gebeurt eerst via het IVDB secretariaat (je anonimiteit blijft dan gegarandeerd), u krijgt van ons de werkaanbieding doorgemaild en nadien kan je dan zelf met de collega in kwestie corresponderen.

Dierenarts assistenten.

Bent u een dierenarts assistent(e), dan kan ook u van dit systeem gebruik maken. Vul gewoon onderstaand formulier in en wij doen de rest.

Waar kan je jobaanbiedingen raadplegen?

Neem alvast een kijkje tussen de Jobaanbiedingen: tijdelijk of met oog op langdurige samenwerking. Ben je avontuurlijk aangelegd en op zoek naar een ervaring in het buitenland? Kijk dan zeker ook tussen de internationale jobaanbiedingen!...

Inschrijvingsformulier mini CV

(minstens 6 maanden afgestudeerd en in die hoedanigheid ook al 6 maanden of meer praktijkervaring achter de rug).

(wordt niet op de website getoond)
(wordt niet op de website getoond)
(wordt niet op de website getoond)


ANNONCES 2019
AANPASSING VOORWAARDEN

Vanaf 01 januari 2019 zal het plaatsen van om het even welke aankondiging (werkaanbieding, lijst vervangers of Mini CV, zoekertje plaatsen, enz.) op de digitale platformen van het IVDB enkel nog gratis zijn voor IVDB leden – nl. de dierenartsen die als lid staan geregistreerd op onze ledenlijst, zijnde deze van 2019.

Niet-leden zullen alsnog hun aankondigingen op de digitale platformen van het IVDB kunnen publiceren (website, Facebook,..) mits een éénmalige jaarlijkse vergoeding.
De tarieven hiervoor worden tijdig medegedeeld.

Of word gewoon lid & geniet ineens van ALLE voordelen die lidmaatschap bij het IVDB biedt!

meldpunt dierenmishandeling 2018