Voorstelling Jobplatform IVDB

Op zoek naar werk? Op zoek naar een collega?...

ik ben op zoek naar werk...

Vervangingen

Ik ben recent afgestudeerd en/of heb minder dan 6 maanden praktijk ervaring. Ik kan nog niet zelfstandig werken...

loopNeem alvast een kijkje tussen de Jobaanbiedingen: tijdelijk of met oog op langdurige samenwerking. Ben je avontuurlijk aangelegd en op zoek naar een ervaring in het buitenland? Kijk dan zeker ook tussen de internationale job aanbiedingen of (durf je het aan?) vrijwilligerswerk (in het buitenland)!..

pencilSchrijf je zeker in als Vervanger op de lijst Vervangingen 2017, deze lijst wordt zeer frequent door de dierenartsen geraadpleegd! 
Inschrijven als Vervanger »

Mini CV dierenarts

Ik ben gediplomeerd dierenarts(e) met meer dan 6 maanden praktijk ervaring. Ik kan zelfstandig werken...

loopRaadpleeg de Jobaanbiedingen en kijk bij Vervangingen en interims voor tijdelijke opdrachten, of bij Met oog op vast... voor een langdurige samenwerking. Graag naar het buitenland? Kijk dan zeker bij internationaal. Je ervaring kan wellicht ook bij NGO's erg van pas komen...

pencilPlaats je mini CV online zodat dierenartsen jou kunnen contacteren. De mini CV geeft je de kans om (op een anonieme manier) je ervaring mee te delen en je kandidatuur te stellen.
Naar inschrijvingsformulier mini CV's dierenartsen »

Mini CV niet-dierenarts

Ik ben geen dierenarts(e) maar wel op zoek naar werk in de diergeneeskundige sector...

loopAls niet-dierenarts op zoek naar werk in een dierenartsenpraktijk (zoals dierenarts-assistente, administratieve medewerker, verzorger, enz.) kan je ook op het IV-DB/DVK jobplatform terecht, kijk bij: Niet-dierenarts gezocht. Mogelijk interesseert ook de vrijwilligers-afdeling jou.

pencilGeef jezelf alvast een voorsprong en zet je mini CV niet-DA online zodat dierenartsen jou kunnen contacteren. naar inschrijvingsformulier mini CV voor niet-dierenartsen

Op zoek naar een collega

Ik zoek een collega...

Voor een vervanging, interim

Ervaring is een pluspunt maar geen vereiste...

loopKijk bij Vervangers! Een hele lijst (recent afgestudeerde) gemotiveerde dierenartsen die graag praktijk ervaring willen opdoen!

pencilPlaats je werkaanbieding online op dit Jobplatform, adverteer gratis naar een groot, select publiek: de Vlaamse dierenartsen. Naar formulier werkaanbieding »

Iemand die zelfstandig kan werken

Deze collega moet minstens zes maanden praktijk ervaring hebben...

loopRaadpleeg dan de Mini CV's: dierenartsen met een basispakket aan praktijkervaring die hun mannetje kunnen staan. Ook indien je op zoek bent naar een professionele niet-dierenarts kan je bij de mini CV's niet-DA terecht.

pencilWe zeggen het nog eens: plaats je job op het Jobplatform voor de dierenartsen en bereik alle Vlaamse dierenartsen (en daarbuiten!) Het plaatsen van een annonce is gratis voor alle dierenartsen. Voor bedrijven gelden er adverteringstarieven.
Naar formulier werkaanbieding voor dierenarts

Op zoek naar de geschikte kandidaat?
Plaats je vacature online bij het IV-DB!

vacatures


ANNONCES 2020
AANPASSING VOORWAARDEN

Sinds vorig jaar is het plaatsen van om het even welke aankondiging (werkaanbieding, lijst vervangers of Mini CV, zoekertje plaatsen, enz.) op de digitale platformen van het IVDB enkel nog gratis voor IVDB leden – nl. de dierenartsen die als lid staan geregistreerd op onze ledenlijst, zijnde deze van 2019.

Niet-leden zullen alsnog hun aankondigingen op de digitale platformen van het IVDB kunnen publiceren (website, Facebook,..) mits een éénmalige jaarlijkse vergoeding van 40 euro.

U ontvangt na betaling een referentienummer waarmee u gedurende het lopende kalenderjaar annonces kan laten publiceren.

Stort 40 euro op rekening van:
IVDB/DVK vzw
Koningin Elisabethlaan 59 G - 9000 Gent 
Rek. nr: 738-0041943-61

met vermelding van:
- uw Naam,
- "Annonces 2020"

Voor Europese overschrijvingen:
IBAN: BE62 7380 0419 4361
BIC: KREDBEBB

Als het een dringende annonce betreft, stuur ons dan even het betalingsbewijs per mail,
dan zetten we de aanbieding onmiddellijk online!

Of word gewoon lid
& geniet ineens van ALLE voordelen die lidmaatschap bij het IVDB biedt!

Zie ook: interim opdrachten

Meer werkaanbiedingen