Dierenarts KHD voor een zwangerschapsvervanging vanaf 11/2018

Vanaf november 2018 zijn we op zoek naar een gemotiveerde dierenarts kleine huisdieren voor een zwangerschapsvervanging eventueel gevolgd door een vaste job.

We zijn een jong en dynamisch team van 2 dierenartsen en 2 assistentes die werkzaam zijn in 2 praktijken aan de kust te Oostende.

Onze praktijk ik uitgerust met alle moderne apparatuur: bloedanalyse, rx, echo, gasanesthesie, microscopie, enz..

Ervaring is een pluspunt, maar iemand die sociaal, leergierig en flexibel is en graag werkt in teamverband willen wij zeker op weg helpen.

In onze praktijk is er een interne wachtdienst, maar een goede work-life balance is zeker mogelijk.

Goede verloning op zelfstandige basis.

Sollicitaties en cv’s zijn welkom op Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.
of u kan contact opnemen via telefoon: 0474/91.52.11


ANNONCES 2019
AANPASSING VOORWAARDEN

Vanaf 01 januari 2019 zal het plaatsen van om het even welke aankondiging (werkaanbieding, lijst vervangers of Mini CV, zoekertje plaatsen, enz.) op de digitale platformen van het IVDB enkel nog gratis zijn voor IVDB leden – nl. de dierenartsen die als lid staan geregistreerd op onze ledenlijst, zijnde deze van 2019.

Niet-leden zullen alsnog hun aankondigingen op de digitale platformen van het IVDB kunnen publiceren (website, Facebook,..) mits een éénmalige jaarlijkse vergoeding.
De tarieven hiervoor worden tijdig medegedeeld.

Of word gewoon lid & geniet ineens van ALLE voordelen die lidmaatschap bij het IVDB biedt!