(parttime) vervanger KHD v/a 18-03-2019 (3 maanden)

Wij zijn een jonge praktijk met twee dierenartsen voor kleine huisdieren in Zandvoorde (Oostende). Het betreft een goede uitgeruste moderne groeiende praktijk.

Voor een zwangerschapsverlof zijn we op zoek naar een (parttime) vervanger om ons team te vervolledigen. Het gaat over een periode van ongeveer 3 maanden (startend op 18/03/2019).

Ben jij wie wij zoeken?

  • Gemotiveerd en enthousiast
  • Klant- en diervriendelijk
  • Wonende op max 30 minuten afstand van de praktijk.
  • Gezien wij regelmatig huisbezoeken doen, is eigen vervoer een must.
  • Ervaring is niet vereist, er is altijd een dierenarts beschikbaar om je bij te staan.

Wij bieden een leerrijke omgeving met veel eigen inspraak en flexibele uren. In overleg met jou gaan we op zoek naar een schema dat voor iedereen het best past.

Bij interesse, gelieve ons te contacteren via Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. 


ANNONCES 2019
AANPASSING VOORWAARDEN

Vanaf 01 januari 2019 zal het plaatsen van om het even welke aankondiging (werkaanbieding, lijst vervangers of Mini CV, zoekertje plaatsen, enz.) op de digitale platformen van het IVDB enkel nog gratis zijn voor IVDB leden – nl. de dierenartsen die als lid staan geregistreerd op onze ledenlijst, zijnde deze van 2019.

Niet-leden zullen alsnog hun aankondigingen op de digitale platformen van het IVDB kunnen publiceren (website, Facebook,..) mits een éénmalige jaarlijkse vergoeding.
De tarieven hiervoor worden tijdig medegedeeld.

Of word gewoon lid & geniet ineens van ALLE voordelen die lidmaatschap bij het IVDB biedt!