VACATURE dierenarts kleine huisdieren:

Groeiende (nu nog) eenmanspraktijk in Berlare zoekt toffe collega om vanaf eind september minstens 2 maand de praktijk over te nemen wegens zwangerschapsverlof.

Indien mogelijk graag eerder starten, bijvoorbeeld begin augustus of misschien zelfs eerder, om 1 a 2 dagen mee te helpen. Zodoende praktijk en cliënteel al te leren kennen, en om de werklast van mij de laatste maanden te verminderen.

De optie is er zeker om na het zwangerschapsverlof te blijven voor minstens 1 dag in de week.

Ik ben op zoek naar een gemotiveerde, flexibele en enthousiaste collega, interesse in kleine zoogdieren (konijn, knaagdier, fret) is een pluspunt.

Er zijn in de praktijk ervaren assistenten aanwezig die veel ondersteuning zullen bieden. Ik zal uiteraard proberen zo veel als mogelijk beschikbaar te zijn voor overleg en er zijn ook andere bevriende collega’s in de buurt die kunnen gecontacteerd worden.

Eerlijke verloning in overleg en naar prestatie,
cv/sollicitatie naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.
https://www.facebook.com/DierenartsMelodySlabbekoorn/

 

ANNONCES 2019
AANPASSING VOORWAARDEN

Vanaf 01 januari 2019 zal het plaatsen van om het even welke aankondiging (werkaanbieding, lijst vervangers of Mini CV, zoekertje plaatsen, enz.) op de digitale platformen van het IVDB enkel nog gratis zijn voor IVDB leden – nl. de dierenartsen die als lid staan geregistreerd op onze ledenlijst, zijnde deze van 2019.

Niet-leden zullen alsnog hun aankondigingen op de digitale platformen van het IVDB kunnen publiceren (website, Facebook,..) mits een éénmalige jaarlijkse vergoeding van 40 euro.

U ontvangt na betaling een referentienummer waarmee u gedurende het lopende kalenderjaar annonces kan laten publiceren.

Stort 40 euro op rekening van:
IVDB/DVK vzw
Heidestraat, 72 - 3500 Hasselt
Rek. nr: 738-0041943-61

met vermelding van:
- uw Naam,
- "Annonces 2019"

Voor Europese overschrijvingen:
IBAN: BE62 7380 0419 4361
BIC: KREDBEBB

Als het een dringende annonce betreft, stuur ons dan even het betalingsbewijs per mail,
dan zetten we de aanbieding onmiddellijk online!

Of word gewoon lid
& geniet ineens van ALLE voordelen die lidmaatschap bij het IVDB biedt!

Zie ook: langdurige samenwerking