Gezocht dierenarts Zeeuws Vlaanderen

 

Wij zoeken voor onze gemoedelijke en mooie gezelschapsdieren praktijk, op de grens van Zeeuws Vlaanderen en België, deze zomer en nazomer een vervangende dierenarts voor 20-30 uur in de week (uren in overleg). Als de job van beide kanten bevalt, kan dit na de vervanging omgezet worden naar een vaste aanstelling!
Wij bieden een kleinschalige, maar moderne en compleet uitgeruste kliniek, waar zowel eerstelijns- als tweedelijns diergeneeskunde bedreven wordt. Dier- en klantvriendelijkheid zijn belangrijk bij ons, evenals een goede werksfeer en collegialiteit. Bij een vaste aanstelling zijn er volop mogelijkheden voor nascholing en specialisatie, persoonlijke ontwikkeling en inbreng worden zeer op prijs gesteld!
We verwachten een enthousiaste dierenarts met passie voor het vak, deelname in nacht- en weekenddiensten (1 op 4) en een flexibele instelling. 
Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je CV en motivatie naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

ANNONCES 2019
AANPASSING VOORWAARDEN

Vanaf 01 januari 2019 zal het plaatsen van om het even welke aankondiging (werkaanbieding, lijst vervangers of Mini CV, zoekertje plaatsen, enz.) op de digitale platformen van het IVDB enkel nog gratis zijn voor IVDB leden – nl. de dierenartsen die als lid staan geregistreerd op onze ledenlijst, zijnde deze van 2019.

Niet-leden zullen alsnog hun aankondigingen op de digitale platformen van het IVDB kunnen publiceren (website, Facebook,..) mits een éénmalige jaarlijkse vergoeding van 40 euro.

U ontvangt na betaling een referentienummer waarmee u gedurende het lopende kalenderjaar annonces kan laten publiceren.

Stort 40 euro op rekening van:
IVDB/DVK vzw
Heidestraat, 72 - 3500 Hasselt
Rek. nr: 738-0041943-61

met vermelding van:
- uw Naam,
- "Annonces 2019"

Voor Europese overschrijvingen:
IBAN: BE62 7380 0419 4361
BIC: KREDBEBB

Als het een dringende annonce betreft, stuur ons dan even het betalingsbewijs per mail,
dan zetten we de aanbieding onmiddellijk online!

Of word gewoon lid
& geniet ineens van ALLE voordelen die lidmaatschap bij het IVDB biedt!

Zie ook: langdurige samenwerking