Gezelschapsdierenarts voor 20-24u per week en vakantie collega's

Ben jij een gemotiveerde dierenarts en is het bieden van de beste veterinaire zorg voor jou belangrijk? Dan is deze vacature iets voor jou!

Dierenkliniek Smarius is een nieuwe, goed geoutilleerde eerstelijns praktijk gelegen in Tilburg. Bij ons staat optimale zorg voor het dier, een goede relatie met de cliënt en een open collegiale sfeer hoog in het vaandel. We vinden onderlinge interventie en reflectie belangrijk zodat we elkaar stimuleren om de kwaliteit van de praktijk te waarborgen en te verbeteren.

In ons enthousiast team van 2 dierenartsen en 3 paraveterinairen is er ruimte voor een nieuwe collega!

We zoeken een gezelschapsdierenarts voor 20-24u per week en vakantie collega's.

  • Uren zijn in overleg en uitbreiding is mogelijk in de toekomst.
  • Je hebt geen diensten en je kan indien nodig terugvallen op de ervaren dierenartsen.
  • Het zelfstandig draaien van spreekuren en uitvoeren van basisoperaties zijn een pre maar dus geen must.

Heb jij geen 9 to 5 mentaliteit en beschik je over goede communicatieve vaardigheden, stuur dan je CV en motivatiebrief naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. 


ANNONCES 2019
AANPASSING VOORWAARDEN

Vanaf 01 januari 2019 zal het plaatsen van om het even welke aankondiging (werkaanbieding, lijst vervangers of Mini CV, zoekertje plaatsen, enz.) op de digitale platformen van het IVDB enkel nog gratis zijn voor IVDB leden – nl. de dierenartsen die als lid staan geregistreerd op onze ledenlijst, zijnde deze van 2019.

Niet-leden zullen alsnog hun aankondigingen op de digitale platformen van het IVDB kunnen publiceren (website, Facebook,..) mits een éénmalige jaarlijkse vergoeding.
De tarieven hiervoor worden tijdig medegedeeld.

Of word gewoon lid & geniet ineens van ALLE voordelen die lidmaatschap bij het IVDB biedt!