Wij zoeken een enthousiaste gezelschapsdierenarts

Ranzijn dierenarts
De Ranzijn dierenartspraktijk is een volledig geoutilleerde eerstelijns dierenartsenpraktijk met uitgebreide diagnostische mogelijkheden. Denk hierbij aan:

  • Een uitgebreid laboratorium
  • Digitale röntgen
  • Echografie
  • Tandheelkundige apparatuur
  • Laparoscopische operaties op 2 vestigingen.

Als dierenarts bij Ranzijn maak je deel uit van een keten van vele dierenartsen. Hierdoor zijn er veel collega dierenartsen beschikbaar voor intercollegiaal overleg. Onze 14 praktijken zijn gevestigd in Aalsmeer, Alkmaar, Amsterdam, Almere, Amersfoort, De Bilt, Delft, Leiderdorp, Nieuw Vennep, Rotterdam, Sneek, Spijk, Velserbroek en Zaandam. Momenteel zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s voor onze vestiging in Aalsmeer, Alkmaar, Amersfoort, De Bilt, Delft, Nieuw Vennep, Rotterdam, Sneek, Velserbroek en Zaandam.

Wij onderscheiden ons middels, kwaliteit, voordeel, vakmanschap en klantgemak.

Functie
In de klinieken behandelen onze dierenartsen zieke dieren en spoedgevallen en verrichten daarbij de noodzakelijke aanvullende onderzoeken. Daarnaast geven wij preventief advies met betrekking tot de verzorging en gezondheid van de dieren en worden vaccinaties verricht. Bovendien worden operaties uitgevoerd: zowel standaard operaties als castraties, sterilisaties, gebitbehandelingen, als blaasoperaties, bultjes verwijderen, poot/teen/staart amputaties, verwijderen van corpus alienum, enucleatio bulbi en andere chirurgische ingrepen.

Wat we vragen

Wij zoeken een enthousiaste gezelschapsdierenarts die communicatief sterk is, zich wil ontwikkelen, en een gezellige sfeer op de werkvloer belangrijk vindt.

We geven de voorkeur aan dierenartsen met 1 á 2 jaar ervaring, maar we bieden ook mogelijkheden voor net afgestudeerde dierenartsen, ZZP’ers en waarnemers. De contracturen kunnen in overleg worden bepaald. Belangrijk is ook jouw flexibiliteit, omdat je ook in de avond, in het weekend en op verschillende locaties kunt worden ingeroosterd. Dus: Ben je klantgericht, communicatief vaardig én flexibel, vanwege de ruime openingstijden in de avond en in het weekend en de diverse locaties? Dan zoeken wij jou!

Wat we bieden
Ranzijn biedt dierenartsen een marktconform salaris, dat is gebaseerd op de cao voor dierenartsen. De pensioenpremie wordt voor 73,62% door Ranzijn betaald, wat boven cao is. Buiten de openingstijden van de praktijk worden patiënten doorverwezen naar een spoedkliniek, waardoor er niet wordt gewerkt met bereikbaarheidsdiensten. Daarnaast vergoedt Ranzijn de CKRD-registratie en worden uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden geboden. Wij vinden het op peil houden van kennis en nieuwe ontwikkelingen een must en zorgen er daarom voor dat er volop uitdaging is en mogelijkheid tot verdere ontwikkeling. Je komt te werken in een team met een prettige werksfeer, waar collegialiteit hoog in het vaandel staat.

Ben jij een enthousiaste teamplayer en lijkt het je leuk om in een goed geoutilleerde kliniek te werken met een gezellig team? Stuur dan een sollicitatiebrief en CV naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.. Of kijk op de website www.ranzijn.nl en klik op de button om te solliciteren.

Meer info

Ranzijn Dierenarts
Cheryl Vooren
Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. - (+31)0728478814


ANNONCES 2019
AANPASSING VOORWAARDEN

Vanaf 01 januari 2019 zal het plaatsen van om het even welke aankondiging (werkaanbieding, lijst vervangers of Mini CV, zoekertje plaatsen, enz.) op de digitale platformen van het IVDB enkel nog gratis zijn voor IVDB leden – nl. de dierenartsen die als lid staan geregistreerd op onze ledenlijst, zijnde deze van 2019.

Niet-leden zullen alsnog hun aankondigingen op de digitale platformen van het IVDB kunnen publiceren (website, Facebook,..) mits een éénmalige jaarlijkse vergoeding van 40 euro.

U ontvangt na betaling een referentienummer waarmee u gedurende het lopende kalenderjaar annonces kan laten publiceren.

Stort 40 euro op rekening van:
IVDB/DVK vzw
Heidestraat, 72 - 3500 Hasselt
Rek. nr: 738-0041943-61

met vermelding van:
- uw Naam,
- "Annonces 2019"

Voor Europese overschrijvingen:
IBAN: BE62 7380 0419 4361
BIC: KREDBEBB

Als het een dringende annonce betreft, stuur ons dan even het betalingsbewijs per mail,
dan zetten we de aanbieding onmiddellijk online!

Of word gewoon lid
& geniet ineens van ALLE voordelen die lidmaatschap bij het IVDB biedt!