Vacature Gezelschapsdierenarts (Appingedam, NL)

Wij, een jong, betrokken en gezellig team van 4-5 dierenartsen, 4 assistentes en praktijkmanager, zoeken per direct een ondernemende ambitieuze, flexibele én enthousiaste collega om ons team te versterken (0,6-1 fte).

We zijn een gemengde praktijk; gezelschapsdieren, landbouwhuisdieren (voornamelijk melkvee), schaap en paard in het pittoreske Appingedam (20 minuten van de gezelligste cultuurstad van het Noorden: Groningen).

Onze praktijk is op zoek naar een collega gezelschapsdierenarts.

Ook zijn er mogelijkheden voor een dierenartskoppel met buurtpraktijken.

Wij bieden (uiteraard) een leuke en uitdagende baan met ruimte om jezelf te ontwikkelen en het stukje ondernemerschap naar boven te halen.

Het is een zelfstandige functie, met veel vrijheid. De praktijk is in volle ontwikkeling, goed uitgerust (o.a.digitale röntgen, bloedanalyse, echo, bloeddrukmeting,...) en heeft nog veel toekomstmogelijkheden, we zijn dan ook op zoek naar iemand die samen met ons de praktijk verder wil ontwikkelen en laten groeien en bij gebleken geschiktheid associatie mogelijk.

De personele visie van de praktijk is gezonde mensen in een gezond bedrijf.
Mogelijkheid tot gratis huisvesting in Appingedam is aanwezig, mooie woonomgeving en geen files.

Je moet vooral willen……….. kunnen kan je leren!

Mail je motivatie en cv naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. of bel met 06-18632902 (Jo Van Zeebroeck).
Website: www.vanzeebroeck.nl

P.S. Geloof ons ‘de Groningers zijn hier echt niet zo stug’.