Vacature Gezelschapsdierenarts (Appingedam, NL)

Heb jij al goede voornemens voor 2019?
Wordt jij mijn nieuwe gezelschapsdierenarts?

Ben jij diegene die ervoor zorgt dat ik met mijn baasje weer tevreden naar huis kan? Solliciteer dan snel naar de functie van gezelschapsdierenarts bij dierenartspraktijk Van Zeebroeck.

Ik hoop dat je dat doet en weet je waarom?

Het is namelijk een win-winsituatie.
Jij komt namelijk te werken in een fascinerend team. Dit team bestaat uit vier dierenartsen en vier assistentes. Deze praktijk heeft ook een praktijkmanager met aandacht voor mensen en een gezond personeelsbeleid. Het team is er voor elkaar. Zij vinden balans in werk en privé erg belangrijk. Jij krijgt veel vrijheid en inspraak. Ook jouw ondernemerschap wordt zeer gewaardeerd en deze praktijk staat jouw ontwikkeling niet in de weg. Immers, de praktijk is ook in volle ontwikkeling en vraagt jou om een bijdrage te leveren in deze ontwikkeling en groei. De praktijk is op zoek naar iemand met ervaring die toe is aan een gezonde nieuwe switch in 2019! Nieuwe collega’s, nieuwe omgeving, nieuwe klanten kortom een nieuwe start!

Daarnaast zijn zij aangesloten bij de keten Evidensia. Evidensia staat voor ‘samen beter, dicht bij de klant’. Door deze samenwerking is het mogelijk om extra kwaliteit te bieden op onder andere het gebied van basis- en preventieve zorg tot de meest geavanceerde specialistische zorg. En zij bieden jou bijvoorbeeld opleidingstrajecten aan.

Ik vind het belangrijk dat jij ervaring hebt. En het gaat natuurlijk niet alleen om mij. Mijn vrienden: katten, konijnen, exoten en honden willen ook graag jouw aandacht en vakkundige expertise. Je krijgt van ons een extra plus wanneer jij affiniteit hebt met paarden.

En nu denk je vast waar is deze praktijk? Ik wil met het team kennismaken. Kan ik een keer kop koffie drinken? De praktijk is gevestigd in het pittoreske Appingedam. Appingedam ligt op 20 minuten afstand van de gezelligste cultuurstad van het Noorden: Groningen. Als Noordeling weet je dit vast. Ben jij geen Noordeling, dan ben jij ook van harte welkom om te solliciteren. Maak je niet ongerust over woonruimte, want er is een appartement boven de praktijk beschikbaar voor onbepaalde tijd. Ook de overige voorwaarden zijn zeer goed geregeld en we belonen boven CAO. Tevens een finders fee voor jezelf of als je iemand aandraagt van 1000 euro.

Ik nodig je uit om met Debora Van Zeebroeck een kop koffie te drinken. Graag wil ik je wel vragen of jij dan alvast jouw motivatie en CV wil sturen naar het e-mailadres: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

En wie weet ontmoeten wij elkaar binnenkort.


ANNONCES 2019
AANPASSING VOORWAARDEN

Vanaf 01 januari 2019 zal het plaatsen van om het even welke aankondiging (werkaanbieding, lijst vervangers of Mini CV, zoekertje plaatsen, enz.) op de digitale platformen van het IVDB enkel nog gratis zijn voor IVDB leden – nl. de dierenartsen die als lid staan geregistreerd op onze ledenlijst, zijnde deze van 2019.

Niet-leden zullen alsnog hun aankondigingen op de digitale platformen van het IVDB kunnen publiceren (website, Facebook,..) mits een éénmalige jaarlijkse vergoeding van 40 euro.

U ontvangt na betaling een referentienummer waarmee u gedurende het lopende kalenderjaar annonces kan laten publiceren.

Stort 40 euro op rekening van:
IVDB/DVK vzw
Heidestraat, 72 - 3500 Hasselt
Rek. nr: 738-0041943-61

met vermelding van:
- uw Naam,
- "Annonces 2019"

Voor Europese overschrijvingen:
IBAN: BE62 7380 0419 4361
BIC: KREDBEBB

Als het een dringende annonce betreft, stuur ons dan even het betalingsbewijs per mail,
dan zetten we de aanbieding onmiddellijk online!

Of word gewoon lid
& geniet ineens van ALLE voordelen die lidmaatschap bij het IVDB biedt!