Gezocht per direct: ambitieuze dierenarts

Ben jij een ambitieuze gezelschapsdierenarts, die een leuke baan zoekt? Lees dan vooral verder!

Wij zijn wij?

  • Onze drukke praktijk heeft twee samenwerkende vestigingen in Leiden en in Voorschoten, met een leuke en gemotiveerde klantenkring.
  • Wij vinden het belangrijk om de beste zorg te bieden aan onze patiënten en de eigenaren hier zoveel mogelijk bij te betrekken.
  • Wij hebben een gezellig team dat bestaat uit vier ervaren dierenartsen, en acht goed opgeleide assistentes, die een goede en praktische ondersteuning bieden, en je werk uit handen nemen.

Naar wie zijn wij op zoek?

  • Ter uitbreiding van ons team zijn wij per direct op zoek naar een ambitieuze dierenarts die van aanpakken houdt, en initiatief neemt.
  • Bij voorkeur woon je in de regio.
  • Enige ervaring is gewenst, maar niet noodzakelijk. Wij vinden het veel belangrijker dat er een langdurige en prettige samenwerking ontstaat, waarbij je volop aangemoedigd zult worden om je te ontwikkelen in een deelgebied binnen de diergeneeskunde, zoals chirurgie, laparoscopie, echografie, röntgenologie etc..

Wat bieden wij?

  • 20-30 uur/week met eens in de vier/vijf weken een zaterdag tot 16.00 uur, geen diensten in het weekend of op feestdagen.
  • Een goede, collegiale werksfeer.
  • Een goed uitgeruste praktijk, waar gebouwd wordt aan een nieuw praktijkpand dat van alle gemakken voorzien zal zijn.

Wil je meer over ons weten, neem dan een kijkje op www.keerhoeve.nl

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een c.v. met motivatie naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. t.a.v. Marije Baas. We zien je reactie graag tegemoet! Als je een dagje mee wilt lopen, ben je ook welkom.


ANNONCES 2019
AANPASSING VOORWAARDEN

Vanaf 01 januari 2019 zal het plaatsen van om het even welke aankondiging (werkaanbieding, lijst vervangers of Mini CV, zoekertje plaatsen, enz.) op de digitale platformen van het IVDB enkel nog gratis zijn voor IVDB leden – nl. de dierenartsen die als lid staan geregistreerd op onze ledenlijst, zijnde deze van 2019.

Niet-leden zullen alsnog hun aankondigingen op de digitale platformen van het IVDB kunnen publiceren (website, Facebook,..) mits een éénmalige jaarlijkse vergoeding.
De tarieven hiervoor worden tijdig medegedeeld.

Of word gewoon lid & geniet ineens van ALLE voordelen die lidmaatschap bij het IVDB biedt!