Veterinair adviseur | Dierenarts

DutchRecruiters - logo

Voor onze opdrachtgever in Zuid-Nederland, gericht op de bevordering van de gezondheid van (voornamelijk) landbouwdieren, zijn wij op zoek naar een

veterinair adviseur.

De organisatie
Deze organisatie is een snelgroeiende en internationaal opererende onderneming en dat zijn zij niet voor niets. Luisteren naar de markt, korte communicatielijnen, open cultuur en gedreven collega’s zorgen ervoor dat groeien een logisch gevolg is. Dat betekent dat ze stimuleren dat jij als persoon ook kan groeien. Het hoofdkantoor is gevestigd in Zuid-Nederland en zij hebben verschillende productielocaties in Europa.

Dit ga jij doen
Je adviseert jouw collega’s en de klanten bij veterinair technische vraagstukken. Daarnaast werk je nauw samen bij de ontwikkeling van productprogramma’s en marketingcampagnes, want jij weet waar de klanten behoefte aan hebben. Je bent de oren en ogen van de organisatie en hebt interesse in verschillende culturele achtergronden. Gemiddeld 6 keer per jaar ga je op reis (± een week) en bezoek je klanten en seminars, geef je lezingen, advies en training aan dierenartsen en veehouders. Je komt dan thuis met een koffer vol kennis, informatie en inspiratie.

Dit ben jij en kun jij

  • Je hebt een afgeronde opleiding Diergeneeskunde;
  • Je bent een dierenarts, die minimaal 4 jaar “met de voeten in de klei heeft gestaan” en ervaring heeft met herkauwers;
  • Je hebt voelsprieten en kunt pionieren;
  • Je toont initiatief en bent gedreven;
  • Je bent nieuwsgierig en kunt bouwen aan goede relaties;
  • Je kunt goed communiceren in het Engelse (mondeling en schriftelijk).

Het aanbod
Je gaat rechtstreeks bij de opdrachtgever in dienst en krijgt een tijdelijk contract. Als jij en zij overtuigd zijn dat jullie bij elkaar passen, wordt jouw contract omgezet naar een vast dienstverband. Je krijgt een goed salaris, passend bij jouw ervaring en goede arbeidsvoorwaarden. https://www.veterinair-recruiter.nl/

Interesse?
Ben je enthousiast geworden over deze functie stuur onze veterinair recruiter je CV en vertel haar waar om deze functie bij jouw past Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

Wil je eerst nog meer informatie dan plannen we graag een belafspraak met je in. Stuur dan jouw contactgegevens en de tijd wanneer je het beste gebeld kunt worden (mag ook in de avonduren). Zelf bellen mag natuurlijk ook: Ilonka Colstee | +31 (0)6 50 51 51 13

Bericht sturen via WhatsApp, Facebook Messenger, LinkedIn of een SMS mag ook! Je ontvangt altijd binnen een dag reactie. Als je geen reactie hebt ontvangen is het bericht niet aangekomen en vragen we je nogmaals een bericht te sturen.

Een reactie achterlaten via de website https://www.veterinair-recruiter.nl/contact/ kan ook!


ANNONCES 2019
AANPASSING VOORWAARDEN

Vanaf 01 januari 2019 zal het plaatsen van om het even welke aankondiging (werkaanbieding, lijst vervangers of Mini CV, zoekertje plaatsen, enz.) op de digitale platformen van het IVDB enkel nog gratis zijn voor IVDB leden – nl. de dierenartsen die als lid staan geregistreerd op onze ledenlijst, zijnde deze van 2019.

Niet-leden zullen alsnog hun aankondigingen op de digitale platformen van het IVDB kunnen publiceren (website, Facebook,..) mits een éénmalige jaarlijkse vergoeding van 40 euro.

U ontvangt na betaling een referentienummer waarmee u gedurende het lopende kalenderjaar annonces kan laten publiceren.

Stort 40 euro op rekening van:
IVDB/DVK vzw
Heidestraat, 72 - 3500 Hasselt
Rek. nr: 738-0041943-61

met vermelding van:
- uw Naam,
- "Annonces 2019"

Voor Europese overschrijvingen:
IBAN: BE62 7380 0419 4361
BIC: KREDBEBB

Als het een dringende annonce betreft, stuur ons dan even het betalingsbewijs per mail,
dan zetten we de aanbieding onmiddellijk online!

Of word gewoon lid
& geniet ineens van ALLE voordelen die lidmaatschap bij het IVDB biedt!