Deeltijds dierenarts gezelschapsdieren gezocht, NL

Ben jij op zoek naar een leuke deeltijd baan in een gezellig team van 5 dierenartsen en 6 assistentes? Wil jij je kunnen ontwikkelen in de diergeneeskunde voor gezelschapsdieren? Dan is onze vacature zeker iets voor jou!
Wat bieden wij: 
Deeltijd baan voor 20 uur. Voor weekend en nachtdiensten draai je 1 op 7 weekenden en 1 nacht op 2 weken. Indien nodig is er een mogelijkheid tot overnachten. Ook kan een ervaren collega achterwacht draaien tijdens diensten ter ondersteuning. 
In onze kliniek is er mogelijkheid om op termijn te groeien in uren. Ook is er mogelijkheid tot nascholen en kun je je toeleggen op een vakgebied naar jou interesse. Wij beschikken over moderne apparatuur zoals een digitale röntgen, echografie, bloedanalyse en laparascopie.
Heb je nog weinig, of geen ervaring? Ook dan kun je reageren op deze vacature.

Dierenkliniek Dierzorg
Guldenroedestraat 12
4451 LP Heinkenszand
www.dierenkliniekdierzorg.nl
Heb je interesse? reageer dan op: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien., of Tel: 0031-113-568558


ANNONCES 2019
AANPASSING VOORWAARDEN

Vanaf 01 januari 2019 zal het plaatsen van om het even welke aankondiging (werkaanbieding, lijst vervangers of Mini CV, zoekertje plaatsen, enz.) op de digitale platformen van het IVDB enkel nog gratis zijn voor IVDB leden – nl. de dierenartsen die als lid staan geregistreerd op onze ledenlijst, zijnde deze van 2019.

Niet-leden zullen alsnog hun aankondigingen op de digitale platformen van het IVDB kunnen publiceren (website, Facebook,..) mits een éénmalige jaarlijkse vergoeding van 40 euro.

U ontvangt na betaling een referentienummer waarmee u gedurende het lopende kalenderjaar annonces kan laten publiceren.

Stort 40 euro op rekening van:
IVDB/DVK vzw
Heidestraat, 72 - 3500 Hasselt
Rek. nr: 738-0041943-61

met vermelding van:
- uw Naam,
- "Annonces 2019"

Voor Europese overschrijvingen:
IBAN: BE62 7380 0419 4361
BIC: KREDBEBB

Als het een dringende annonce betreft, stuur ons dan even het betalingsbewijs per mail,
dan zetten we de aanbieding onmiddellijk online!

Of word gewoon lid
& geniet ineens van ALLE voordelen die lidmaatschap bij het IVDB biedt!

Meer werkaanbiedingen