Dierenkliniek KHD zoekt versterking (m/v/x)

Wil u graag in een dierenkliniek werken met mogelijkheid om door te groeien? Wij zoeken nog een dierenarts, ervaring is een pluspunt, om samen met ons dit mooie nieuwe project verder uit te bouwen.

Met het oog op de opening van onze nieuwe kliniek zijn we op zoek naar een dierenarts die ambitieus is en graag wil blijven bijscholen. Interesse in interne geneeskunde, dermatologie, tandheelkunde en /of endoscopie/laparoscopie zijn een pluspunt. We doen veel tweedelijns-diergeneeskunde, zoals gevorderde weke delen chirurgie, oogchirurgie, cardiologie, orthopedie, voortplanting, echografie enz...

We hebben ook onze eigen bloedanalyse in huis, digitale röntgen, echo ( abdominaal/cardiologisch), ECG, couveuse, gasanesthesie... Ook is er in het nieuwe gebouw een ruimte voorzien voor een CT scan te plaatsen in de toekomst.

Wij zijn een zeer gedreven team dat streeft naar de beste diergeneeskunde, met een mooi evenwicht tussen werk en gezin.

Stuur uw motivatiebrief en CV naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.


ANNONCES 2020
AANPASSING VOORWAARDEN

Sinds vorig jaar is het plaatsen van om het even welke aankondiging (werkaanbieding, lijst vervangers of Mini CV, zoekertje plaatsen, enz.) op de digitale platformen van het IVDB enkel nog gratis voor IVDB leden – nl. de dierenartsen die als lid staan geregistreerd op onze ledenlijst, zijnde deze van 2019.

Niet-leden zullen alsnog hun aankondigingen op de digitale platformen van het IVDB kunnen publiceren (website, Facebook,..) mits een éénmalige jaarlijkse vergoeding van 40 euro.

U ontvangt na betaling een referentienummer waarmee u gedurende het lopende kalenderjaar annonces kan laten publiceren.

Stort 40 euro op rekening van:
IVDB/DVK vzw
Koningin Elisabethlaan 59 G - 9000 Gent 
Rek. nr: 738-0041943-61

met vermelding van:
- uw Naam,
- "Annonces 2020"

Voor Europese overschrijvingen:
IBAN: BE62 7380 0419 4361
BIC: KREDBEBB

Als het een dringende annonce betreft, stuur ons dan even het betalingsbewijs per mail,
dan zetten we de aanbieding onmiddellijk online!

Of word gewoon lid
& geniet ineens van ALLE voordelen die lidmaatschap bij het IVDB biedt!

Zie ook: interim opdrachten