Dierenarts gezocht bij AniCura Dierenkliniek Het Binnenhof

AniCura is een familie van gerenommeerde dierenklinieken en dierenartsenpraktijken gespecialiseerd in diergeneeskundige zorg voor huisdieren en is geboren uit het idee dat het delen van middelen kansen biedt voor betere diergeneeskundige zorg. AniCura Dierenkliniek Het Binnenhof is een moderne en goed uitgeruste dierenkliniek voor kleine huisdieren in de Kempen.

Van dwerghamster tot Deense Dog: huisdieren in de Kempen kunnen al meer dan 20 jaar rekenen op ons veelzijdige team voor kwaliteitsvolle diergeneeskundige zorg. Onze dierenkliniek in Beerse beschikt over moderne medische infrastructuur en uitgebreide diagnostische mogelijkheden. Onze jonge praktijk in Westmalle is uitgerust om een goede basiszorg aan te bieden. Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega om ons enthousiaste team van 5 dierenartsen en 2 assistentes te versterken.

BEN JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA?
• Dierenarts kleine huisdieren met een bijzonder interesse in inwendige ziekten
• Je doet graag eerstelijnsconsultaties enerzijds en hebt een passie voor inwendige diergeneeskunde anderzijds
• Klantgericht en zorgzaam
• Ondernemend en een echte teamspeler

WAT BIEDEN WE JOU?
• Een fijne werksfeer binnen ons enthousiaste, ambitieuze team. Wij hebben grote toekomstplannen waarin jij een belangrijke rol kan spelen!
• Mogelijkheid om je verder te ontwikkelen en bij te scholen in inwendige ziekten
• Een hoogkwalitatieve werkomgeving
• Naast ons team word je deel van de grote AniCurafamilie, een financieel gezond familiebedrijf met meer dan 2500 dierenartsen in 12 landen, die steeds bereid zijn kennis en ervaring te delen. Meer info op: https://www.anicuragroup.com/nl/werken-bij/werken-bij-anicura/
• Marktconforme verloning

CONTACT
Herken je jezelf in dit profiel en heb je zin om mee aan de toekomst van de diergeneeskundige zorg te bouwen? Of heb je nog vragen en wil je ons beter leren kennen?     
Neem dan contact op met dierenarts Ann Bulthé en stuur je CV naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

ANICURA DIERENKLINIEK HET BINNENHOF | BISSCHOPSLAAN 68 - 2340 BEERSE | TEL +32 14 62 20 20 | https://www.anicura.be/hetbinnenhof/


ANNONCES 2020
AANPASSING VOORWAARDEN

Sinds vorig jaar is het plaatsen van om het even welke aankondiging (werkaanbieding, lijst vervangers of Mini CV, zoekertje plaatsen, enz.) op de digitale platformen van het IVDB enkel nog gratis voor IVDB leden – nl. de dierenartsen die als lid staan geregistreerd op onze ledenlijst, zijnde deze van 2019.

Niet-leden zullen alsnog hun aankondigingen op de digitale platformen van het IVDB kunnen publiceren (website, Facebook,..) mits een éénmalige jaarlijkse vergoeding van 40 euro.

U ontvangt na betaling een referentienummer waarmee u gedurende het lopende kalenderjaar annonces kan laten publiceren.

Stort 40 euro op rekening van:
IVDB/DVK vzw
Koningin Elisabethlaan 59 G - 9000 Gent 
Rek. nr: 738-0041943-61

met vermelding van:
- uw Naam,
- "Annonces 2020"

Voor Europese overschrijvingen:
IBAN: BE62 7380 0419 4361
BIC: KREDBEBB

Als het een dringende annonce betreft, stuur ons dan even het betalingsbewijs per mail,
dan zetten we de aanbieding onmiddellijk online!

Of word gewoon lid
& geniet ineens van ALLE voordelen die lidmaatschap bij het IVDB biedt!

Zie ook: interim opdrachten