Collega rundveedierenarts gezocht

Wij zijn een gemengde, goed uitgeruste praktijk met 4 jonge collega’s. Onze hoofdactiviteit is rundvee maar we zien ook veel kleine herkauwers en een klein deel paarden. We hebben een mooi nieuw praktijkgebouw waarin ook kleine huisdieren behandeld worden.

We zoeken een enthousiaste, gemotiveerde rundveedierenarts die ondernemend en vooruitstrevend is. Ervaring is een pluspunt maar geen vereiste. In onze praktijk wordt er meer en meer aan bedrijfsbegeleiding gedaan en we willen dit graag verder uitbouwen.

Verder is er veel bespreekbaar: enkel grote huisdieren, iets meer kleine herkauwers of paarden, grote huisdieren gecombineerd met gezelschapsdieren… Wil je je graag meer toeleggen op bedrijfsbegeleiding of voornamelijk de klinische gevallen doen? Wil je graag voltijds of deeltijds werken? Mail, telefoneer of kom een kijkje nemen en dan bespreken we de mogelijkheden.

Je zal terechtkomen in een aangename praktijk, in een mooie omgeving (Kalmthoutse heide), met een vriendelijk cliënteel waar je de kans krijgt om jezelf te ontplooien. We hechten veel belang aan een goede werk-privébalans.

Hopelijk tot snel!

Dierenartsenpraktijk Moervet
Achterbroeksteenweg 217
2920 Kalmthout
0474 65 97 37 (Thomas Hectors)
Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.


ANNONCES 2020
AANPASSING VOORWAARDEN

Sinds vorig jaar is het plaatsen van om het even welke aankondiging (werkaanbieding, lijst vervangers of Mini CV, zoekertje plaatsen, enz.) op de digitale platformen van het IVDB enkel nog gratis voor IVDB leden – nl. de dierenartsen die als lid staan geregistreerd op onze ledenlijst, zijnde deze van 2019.

Niet-leden zullen alsnog hun aankondigingen op de digitale platformen van het IVDB kunnen publiceren (website, Facebook,..) mits een éénmalige jaarlijkse vergoeding van 40 euro.

U ontvangt na betaling een referentienummer waarmee u gedurende het lopende kalenderjaar annonces kan laten publiceren.

Stort 40 euro op rekening van:
IVDB/DVK vzw
Koningin Elisabethlaan 59 G - 9000 Gent 
Rek. nr: 738-0041943-61

met vermelding van:
- uw Naam,
- "Annonces 2020"

Voor Europese overschrijvingen:
IBAN: BE62 7380 0419 4361
BIC: KREDBEBB

Als het een dringende annonce betreft, stuur ons dan even het betalingsbewijs per mail,
dan zetten we de aanbieding onmiddellijk online!

Of word gewoon lid
& geniet ineens van ALLE voordelen die lidmaatschap bij het IVDB biedt!

Zie ook: interim opdrachten