Dierenbeschermingscentrum te Born (NL) zoekt collega

Als dierenarts in het Dierenbeschermingscentrum Limburg te Born Nederland (DBCL), ben je verantwoordelijk voor de gezondheidscontroles, operaties en ingrepen bij de dieren in het opvangcentrum. Het gaat daarbij met name om honden, katten, konijnen en knaagdieren, maar ook om in het wild levende dieren. Verder houd je spreekuur voor eigenaren van geplaatste dieren en gastgezinnen.

Het gaat om een afwisselende en uitdagende baan met dito verantwoordelijkheid.
Je krijgt goede paraveterinaire ondersteuning en je werkt samen met een team van gedreven en gemotiveerde collega's, waaronder ook vrijwilligers en stagiairs. Het DBCL beschikt over een goed uitgeruste spreekkamer, operatiekamer. medische beeldvorming en tandheelkundige apparatuur om je werkzaamheden goed uit te kunnen voeren. Bij het voeren van de praktijk ligt voor jou de uitdaging om met kennis van shelter medicine de gehele populatie van het opvang centrum gezond te houden. Een ervaren directe collega en ons landelijk netwerk van dierenartsen staat voor je klaar om hierbij jouw sparringpartner te zijn. Ook werk je nauw samen met onze dierenkliniek in Eindhoven. Het betreft een contract voor bepaalde tijd van 28 uur met uitzicht op verlenging. Er wordt gewerkt met een flexibel rooster (ook voor oproep diensten) dat vooraf wordt vastgesteld.

Afhankelijk van leeftijd en ervaring vindt de inschaling plaats in schaal 9 (minimaal 2.837 EUR en maximaal 4.552 EUR)

Contact opnemen via: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. of +31 643992648


ANNONCES 2020
AANPASSING VOORWAARDEN

Sinds vorig jaar is het plaatsen van om het even welke aankondiging (werkaanbieding, lijst vervangers of Mini CV, zoekertje plaatsen, enz.) op de digitale platformen van het IVDB enkel nog gratis voor IVDB leden – nl. de dierenartsen die als lid staan geregistreerd op onze ledenlijst, zijnde deze van 2019.

Niet-leden zullen alsnog hun aankondigingen op de digitale platformen van het IVDB kunnen publiceren (website, Facebook,..) mits een éénmalige jaarlijkse vergoeding van 40 euro.

U ontvangt na betaling een referentienummer waarmee u gedurende het lopende kalenderjaar annonces kan laten publiceren.

Stort 40 euro op rekening van:
IVDB/DVK vzw
Koningin Elisabethlaan 59 G - 9000 Gent 
Rek. nr: 738-0041943-61

met vermelding van:
- uw Naam,
- "Annonces 2020"

Voor Europese overschrijvingen:
IBAN: BE62 7380 0419 4361
BIC: KREDBEBB

Als het een dringende annonce betreft, stuur ons dan even het betalingsbewijs per mail,
dan zetten we de aanbieding onmiddellijk online!

Of word gewoon lid
& geniet ineens van ALLE voordelen die lidmaatschap bij het IVDB biedt!

Zie ook: interim opdrachten