Dierenarts gezocht bij AniCura Dierenkliniek Causus

Ben je dierenarts gezelschapsdieren en op zoek naar een boeiende uitdaging in een praktijk vol mogelijkheden? Dan is AniCura Dierenkliniek Causus iets voor jou! AniCura Dierenkliniek Causus is een moderne en goed uitgeruste dierenkliniek voor kleine huisdieren in West-Vlaanderen waar kwaliteit in de diergeneeskundige zorg voorop staat. We zijn op zoek naar een nieuwe collega om ons enthousiaste team van 7 dierenartsen en 11 assistenten te versterken.

Ben jij onze nieuwe collega?
• Dierenarts kleine huisdieren, zo mogelijk met enige ervaring, die op zelfstandige basis kan werken
• Leergierig met zin voor initiatief
• Echte teamspeler
• Klantgericht en zorgzaam
• Flexibel, bereid om deel te nemen aan onze wachtdiensten.
Wat bieden we jou?
• Een fijne werksfeer binnen ons enthousiast team én binnen de grote AniCura familie, waar continue ontwikkeling en leren van elkaar centraal staan.
• Mogelijkheid om je verder te ontwikkelen in een specialisatie domein
• Een hoog kwalitatief uitgeruste werkomgeving met moderne infrastructuur en technologieën: 5 consultatieruimtes, 2 operatiezalen, honden- en kattenkennels, dentale unit, endoscopie, echografie (abdominaal/echocardiografie/musculoskeletaal), digitale RX, compleet uitgerust labo, CT scan, laser, bloeddrukmeting, oogdrukmeting, fysio-ruimte met onderwaterloopband, …
• Correcte verloning met ontwikkelperspectief
• Overnachting op de praktijk is mogelijk tijdens de wachtdienst
• Werkschema dat we zoveel als mogelijk afstemmen op ieders noden, dankzij het feit dat we als grote team de werkblokken en wachten kunnen verdelen.
• Naast ons team word je deel van de grote AniCura-familie, een lange termijn gericht en financieel sterk familiebedrijf met meer dan 2500 dierenartsen in 12 landen, die steeds bereid zijn kennis en ervaring te delen.
Contact
Herken je jezelf in dit profiel en heb je zin om ons team te versterken? Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met dierenarts Audrey Lovenweent via Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.


ANNONCES 2020
AANPASSING VOORWAARDEN

Sinds vorig jaar is het plaatsen van om het even welke aankondiging (werkaanbieding, lijst vervangers of Mini CV, zoekertje plaatsen, enz.) op de digitale platformen van het IVDB enkel nog gratis voor IVDB leden – nl. de dierenartsen die als lid staan geregistreerd op onze ledenlijst, zijnde deze van 2019.

Niet-leden zullen alsnog hun aankondigingen op de digitale platformen van het IVDB kunnen publiceren (website, Facebook,..) mits een éénmalige jaarlijkse vergoeding van 40 euro.

U ontvangt na betaling een referentienummer waarmee u gedurende het lopende kalenderjaar annonces kan laten publiceren.

Stort 40 euro op rekening van:
IVDB/DVK vzw
Koningin Elisabethlaan 59 G - 9000 Gent 
Rek. nr: 738-0041943-61

met vermelding van:
- uw Naam,
- "Annonces 2020"

Voor Europese overschrijvingen:
IBAN: BE62 7380 0419 4361
BIC: KREDBEBB

Als het een dringende annonce betreft, stuur ons dan even het betalingsbewijs per mail,
dan zetten we de aanbieding onmiddellijk online!

Of word gewoon lid
& geniet ineens van ALLE voordelen die lidmaatschap bij het IVDB biedt!

Zie ook: interim opdrachten