Vacature paardenarts regio Noorderkempen

Wij zijn een groeiende, mobiele paardenpraktijk in de Noorderkempen. We bestaan uit 3 dierenartsen die samenwerken in los verband: Wim Vermeiren, Stijn Vinckier en Liesbeth Jacobs. Onze focus ligt op orthopedie en keuringen, maar daarnaast ondersteunen wij onze klanten ook met eerstelijnsgeneeskunde.

Om onze verdere groei te verwezenlijken, zijn wij op zoek naar een extra dierenarts.

Wij zoeken:

  • Een recent afgestudeerde dierenarts uit de afstudeerrichting “paard”. Enige praktische ervaring en interesse in de gynaecologie is een pluspunt
  • Een gedreven, zeer collegiaal en vooral betrouwbaar persoon woonachtig in de provincie Antwerpen
  • Een handig iemand die over de nodige “feeling” beschikt om met paarden om te gaan
  • Een gezond ambitieus iemand met een professionele werkhouding

Wij bieden:

  • De mogelijkheid om aan de slag te gaan als zelfstandig dierenarts met de kans om een eigen klantenbestand op te bouwen, vertrekkende van eerstelijnswerk, maar met het perspectief om verder door te groeien op termijn
  • Verdere opleiding en dagdagelijkse ondersteuning door ervaren collega’s
  • Een aantrekkelijke dienstverdeling: 1 weekend op 4 van dienst

Startdatum: onmiddellijk

Indien je geïnteresseerd bent, stuur dan jouw CV en motivatiebrief naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.


ANNONCES 2019
AANPASSING VOORWAARDEN

Vanaf 01 januari 2019 zal het plaatsen van om het even welke aankondiging (werkaanbieding, lijst vervangers of Mini CV, zoekertje plaatsen, enz.) op de digitale platformen van het IVDB enkel nog gratis zijn voor IVDB leden – nl. de dierenartsen die als lid staan geregistreerd op onze ledenlijst, zijnde deze van 2019.

Niet-leden zullen alsnog hun aankondigingen op de digitale platformen van het IVDB kunnen publiceren (website, Facebook,..) mits een éénmalige jaarlijkse vergoeding.
De tarieven hiervoor worden tijdig medegedeeld.

Of word gewoon lid & geniet ineens van ALLE voordelen die lidmaatschap bij het IVDB biedt!