Vacature voor fulltime dierenarts voor DAP Geerdens te Kermt-Hasselt

Dierenartsenpraktijk Geerdens zoekt een derde collega-dierenarts wegens uitbreiding van de praktijk en het afbouwen van activiteit van de senior dierenarts.

Je komt terecht in een familiale praktijk waar er een hechte band bestaat tussen dierenarts en cliënteel. Je werkt hoofdzakelijk met kleine huisdieren.

Dierenartsenpraktijk Geerdens bestaat momenteel uit twee dierenartsen en twee dierenartsassistenten. We beschikken over een gezellige praktijk met RX en echo.

Wat wordt er van jou verwacht? Je kan zelfstandig werken en hebt zin voor initiatief, je bent vlot in de omgang en staat sterk in je schoenen. Ervaring is geen must maar wel een pluspunt. Enthousiasme, gedrevenheid en flexibiliteit wordt des te meer geapprecieerd.

Wat bieden wij jou? Een voltijds contract op zelfstandige basis met een goede verloning. De praktijk is open op werkdagen van 8.30 - 12u en 14u - 19u en op zaterdag van 8.30 - 12u. De verdeling van de uren is bespreekbaar met de collega’s.

Neem gerust ook een kijkje op onze website www.dapgeerdens.be

Ben je geïnteresseerd? Stuur je CV en motivatiebrief naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien..

Hopelijk mogen we jou binnenkort verwelkomen als onze nieuwe collega!