DRINGEND GEZOCHT: dierenarts kleine huisdieren

Onze 1e en 2e lijns-groepspraktijk, gelegen in het Vlaams-Brabantse Lembeek, is op zoek naar een dierenarts kleine huisdieren ter vervanging van een zieke collega. Ons team bestaat uit 6 dierenartsen en 4 assistentes.

Wij zijn op zoek naar een fulltime collega kleine huisdieren.

Ervaring is een pluspunt, maar zeker geen must. De in juni 2018 pas afgestudeerden met richting kleine huisdieren mogen zeker ook solliciteren!

Je werkt mee in de dagelijkse werking van de praktijk zoals consultaties, operaties, extra onderzoeken (rx, echo, endoscopie, microscopie en dergelijke), voedingsadvies etc. Dit alles in teamverband met onze dierenartsen.

Ben je gebeten door het beroep dierenarts, gemotiveerd, leergierig, werk je graag in teamverband: dat zijn de basiseigenschappen die je nodig hebt! Goede communicatieve vaardigheden en tweetaligheid (frans) horen hier ook bij. Hou je van een dynamische omgeving en heb je ruimte voor eigen verantwoordelijkheid, dan is deze job iets voor jou!

Wij bieden een gevarieerde boeiende job, waar we -door onze kennis te bundelen- streven naar hoogwaardige diergeneeskunde.

Voel je je aangesproken of wens je meer info:
stuur je cv naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. en we nemen contact met je op.