Gezocht: enthousiaste collega KHD

Dierenartsenpraktijk Dier-en-Vriend is op zoek naar een enthousiaste collega om ons team van 2 dierenartsen en een assistent te komen versterken en mee te groeien naar onze nieuwe praktijk.

We starten graag de samenwerking met een deeltijdse job in januari 2019, gevolgd door een zwangerschapsvervanging van februari 2019 tot en met mei 2019 om daarna mee te verhuizen in de zomer naar onze nieuwe locatie.

We beschikken nu al over digitale rx, echo, idexx,… de nieuwe praktijk zal voorzien zijn van een balie met 2 aparte wachtruimtes, 3 consulten, 2 operatieruimtes, 2 aparte hospitalisatieruimtes en een quarantaine.

Graag wat ervaring en in staat om de courante operaties uit te voeren.
Steeds bijgestaan door een collega en een assistent.

Voor meer info kan u ons mailen: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.


ANNONCES 2019
AANPASSING VOORWAARDEN

Vanaf 01 januari 2019 zal het plaatsen van om het even welke aankondiging (werkaanbieding, lijst vervangers of Mini CV, zoekertje plaatsen, enz.) op de digitale platformen van het IVDB enkel nog gratis zijn voor IVDB leden – nl. de dierenartsen die als lid staan geregistreerd op onze ledenlijst, zijnde deze van 2019.

Niet-leden zullen alsnog hun aankondigingen op de digitale platformen van het IVDB kunnen publiceren (website, Facebook,..) mits een éénmalige jaarlijkse vergoeding.
De tarieven hiervoor worden tijdig medegedeeld.

Of word gewoon lid & geniet ineens van ALLE voordelen die lidmaatschap bij het IVDB biedt!