Ondernemende gezelschapsdierenarts gezocht

Ben jij die ondernemende gezelschapsdierenarts, die met veel plezier het vak diergeneeskunde uitoefent, dan ben jij misschien degene die we zoeken.

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega om ons team van 6 dierenartsen en 3 dierenartsassistentes te versterken. Wij zijn een goed uitgeruste eerste- en tweedelijns praktijk te Mol, voorzien van uitgebreide diagnostiek. Ons team wordt aangestuurd door een jong ambitieus management waarbij eigen inbreng en nieuwe initiatieven erg gewaardeerd worden. Aan motivatie en differentiatie hechten wij veel waarde.

Ervaring is mooi, maar engagement en een gezonde teamspirit vinden wij belangrijker. De exacte uren zijn bespreekbaar. Deelname wachtdienst is 1 op 4 weekenden.

Ben je geïnteresseerd, mail dan jouw motivatiebrief en cv naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. en wie weet ontmoeten we elkaar binnenkort in onze praktijk.

Bijna wat je zoekt, maar net niet helemaal? Vertel het ons, want in onze open bedrijfscultuur is alles bespreekbaar.


ANNONCES 2019
AANPASSING VOORWAARDEN

Vanaf 01 januari 2019 zal het plaatsen van om het even welke aankondiging (werkaanbieding, lijst vervangers of Mini CV, zoekertje plaatsen, enz.) op de digitale platformen van het IVDB enkel nog gratis zijn voor IVDB leden – nl. de dierenartsen die als lid staan geregistreerd op onze ledenlijst, zijnde deze van 2019.

Niet-leden zullen alsnog hun aankondigingen op de digitale platformen van het IVDB kunnen publiceren (website, Facebook,..) mits een éénmalige jaarlijkse vergoeding.
De tarieven hiervoor worden tijdig medegedeeld.

Of word gewoon lid & geniet ineens van ALLE voordelen die lidmaatschap bij het IVDB biedt!