Dierenarts(e) gezelschapsdieren te Lommel

Door toegenomen drukte zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega.

Dierenartsencentrum Mertens&Klingels is een moderne en goed uitgeruste praktijk met momenteel 3 dierenartsen en 2 assistenten. Ons team bestaat uit zowel jonge als ervaren dierenartsen en assistenten, allemaal even gedreven waardoor er een aangename werksfeer is. Het cliënteel zijn vriendelijke en gemotiveerde baasjes van gezelschapsdieren. We beschikken over voldoende diagnostische middelen waardoor we zowel 1e als 2e lijns diergeneeskunde beoefenen.

Wij zijn op zoek naar een dierenarts(e) die samen met ons de passie voor het vak deelt. Ervaring of een specialisatie in een bepaalde richting is een pluspunt. Maar het talent in je hebben is het allerbelangrijkste.

We bieden een afwisselende job tegen een eerlijke verloning. (Waarbij je ingeschreven kan worden als werknemer.) Er wordt gewerkt volgens een uurrooster dat te combineren is met een sociaal leven en er is een beperkte deelname in de weekenddienst vereist.

Ben je geïnteresseerd om bij ons te komen werken?
Mail je motivatiebrief en CV dan door naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. 


ANNONCES 2019
AANPASSING VOORWAARDEN

Vanaf 01 januari 2019 zal het plaatsen van om het even welke aankondiging (werkaanbieding, lijst vervangers of Mini CV, zoekertje plaatsen, enz.) op de digitale platformen van het IVDB enkel nog gratis zijn voor IVDB leden – nl. de dierenartsen die als lid staan geregistreerd op onze ledenlijst, zijnde deze van 2019.

Niet-leden zullen alsnog hun aankondigingen op de digitale platformen van het IVDB kunnen publiceren (website, Facebook,..) mits een éénmalige jaarlijkse vergoeding van 40 euro.

U ontvangt na betaling een referentienummer waarmee u gedurende het lopende kalenderjaar annonces kan laten publiceren.

Stort 40 euro op rekening van:
IVDB/DVK vzw
Heidestraat, 72 - 3500 Hasselt
Rek. nr: 738-0041943-61

met vermelding van:
- uw Naam,
- "Annonces 2019"

Voor Europese overschrijvingen:
IBAN: BE62 7380 0419 4361
BIC: KREDBEBB

Als het een dringende annonce betreft, stuur ons dan even het betalingsbewijs per mail,
dan zetten we de aanbieding onmiddellijk online!

Of word gewoon lid
& geniet ineens van ALLE voordelen die lidmaatschap bij het IVDB biedt!