Gezocht: collega gezelschapsdieren, deeltijds of voltijds.

Wij zoeken een toffe, enthousiaste, sociale en flexibele collega gezelschapsdieren, deeltijds of voltijds.

Onze praktijk is gevestigd in een nieuw gebouw waar we de ruimte en mogelijkheid hebben om niet alleen eerstelijns te werken, maar ook verder uit te diepen dankzij de ruime lokalen en nieuwe moderne apparatuur zoals digitale RX, gasanesthesie met volledige uitgebreide monitoring, eigen labo met bloed en urineanalyse ter plaatse …

Wij hebben een hele goede band met onze klanten, zowel met mens als dier en maken graag tijd vrij voor hen zodat we kunnen werken in een optimale rustige sfeer.

We zoeken iemand die deeltijds of voltijds wil werken. Dit kan gaan vanaf 1 dag in de week tot dagelijks.

Ervaring is een pluspunt en interesses in 1 of meerdere vakgebieden is meegenomen maar niet noodzakelijk. Ben je gespecialiseerd in één vakgebied en wil je enkel daarin werken; ook dat kan besproken worden.

Datum indiensttreding: overeen te komen

Ben jij de collega die we zoeken?
Stuur dan je motivatiebrief en CV naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. 


ANNONCES 2019
AANPASSING VOORWAARDEN

Vanaf 01 januari 2019 zal het plaatsen van om het even welke aankondiging (werkaanbieding, lijst vervangers of Mini CV, zoekertje plaatsen, enz.) op de digitale platformen van het IVDB enkel nog gratis zijn voor IVDB leden – nl. de dierenartsen die als lid staan geregistreerd op onze ledenlijst, zijnde deze van 2019.

Niet-leden zullen alsnog hun aankondigingen op de digitale platformen van het IVDB kunnen publiceren (website, Facebook,..) mits een éénmalige jaarlijkse vergoeding.
De tarieven hiervoor worden tijdig medegedeeld.

Of word gewoon lid & geniet ineens van ALLE voordelen die lidmaatschap bij het IVDB biedt!