Vacature dierenarts kleine huisdieren te Gent / inslaap mogelijk

Vacature dierenarts kleine huisdieren te Gent / inslaap mogelijk

Om onmiddellijk van start te gaan

Voor onze modern ingerichte praktijk in Gent met 1 dierenarts en 2 assistenten zijn we op zoek naar een 2de dierenarts om ons team aan te vullen.

Ons patiëntenbestand is zeer snel groeiend en bestaat uit:

  • 65% kat
  • 25% hond
  • 5% konijn
  • 5% andere

Wil jij zeer grondige consultaties geven en geleidelijk aan chirurgie uitvoeren op hoogstaand niveau? Heb jij grote interesse in katten en ben je bereid je daarin grondig bij te scholen? Ben je analytisch sterk en ga je graag op zoek naar de meest recente wetenschappelijke ontwikkelingen in de medische literatuur?

Neem even een kijkje op onze website om een idee te krijgen waar je terecht komt en hoe we te werk gaan. www.dierenartsjasiavanpraet.be

We zijn op zoek naar een super gemotiveerde dierenarts met een zeer groot hart voor dieren; iemand die zeer nauwkeurig een klinisch onderzoek kan uitvoeren waarbij een 15min consultatie NOT DONE is. We nemen voor elke patiënt ruim de tijd waarbij we minstens 30min uittrekken per consult. We hechten enorm veel belang aan een kraaknette praktijk de ganse dag door en hebben een zeer hoge hygiënische norm tijdens alle handelingen.

Aanbod:
onmiddellijk een zelfstandige vervanging (moeilijke 1ste periode van de zwangerschap van onze dierenarts) waarbij je een stevige ondersteuning krijgt. Daarna beginnen met 1 dag per week + weekends + vervanging waar nodig is (2de en grote zwangerschapsvervanging start vermoedelijk september). Daarbij krijg je een uitgebreide opleiding en ondersteuning + de mogelijkheid om consults en chirurgie mee te volgen met een ervaren dierenarts (wanneer ze terug is). Naarmate het patiëntenbestand verder groeit en je meer chirurgische ervaring opbouwt zal je meer ingeschakeld worden.

Je hebt liefst al enige ervaring met courante chirurgische ingrepen bij kat en hond. Je ziet het zitten om er meteen voor 100% in te vliegen. Onze patiënten wachten op jou.

Pas afgestudeerden met beperkte ervaring, maar met grote motivatie zeker welkom. Diploma optie KHD is een MUST (of op zijn minst getuigschrift Vakdierenarts KHD) !!!

Optie tot inslapen in het appartement boven de praktijk is bespreekbaar.

Betaling is goed en naar prestatie. Weekend werk is vereist, je wordt daar echter ook naar betaald. In het wk-end zijn de verdiensten anderhalf tot dubbel zo hoog als voor hetzelfde werk verricht tijdens de week.

Gelieve je cv en motivatiebrief te sturen naar: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.


ANNONCES 2019
AANPASSING VOORWAARDEN

Vanaf 01 januari 2019 zal het plaatsen van om het even welke aankondiging (werkaanbieding, lijst vervangers of Mini CV, zoekertje plaatsen, enz.) op de digitale platformen van het IVDB enkel nog gratis zijn voor IVDB leden – nl. de dierenartsen die als lid staan geregistreerd op onze ledenlijst, zijnde deze van 2019.

Niet-leden zullen alsnog hun aankondigingen op de digitale platformen van het IVDB kunnen publiceren (website, Facebook,..) mits een éénmalige jaarlijkse vergoeding van 40 euro.

U ontvangt na betaling een referentienummer waarmee u gedurende het lopende kalenderjaar annonces kan laten publiceren.

Stort 40 euro op rekening van:
IVDB/DVK vzw
Heidestraat, 72 - 3500 Hasselt
Rek. nr: 738-0041943-61

met vermelding van:
- uw Naam,
- "Annonces 2019"

Voor Europese overschrijvingen:
IBAN: BE62 7380 0419 4361
BIC: KREDBEBB

Als het een dringende annonce betreft, stuur ons dan even het betalingsbewijs per mail,
dan zetten we de aanbieding onmiddellijk online!

Of word gewoon lid
& geniet ineens van ALLE voordelen die lidmaatschap bij het IVDB biedt!