Vacature voltijdse KHD dierenarts Animobiel Bertem

Animobiel BertemAnimobiel is een jong dynamische praktijk bestaande uit een vaste en mobiele praktijk, gelegen te Bertem. Een praktijk met het hart voor dieren en hun welzijn. Dit tonen we ook aan door veel met lokale VZW’s samen te werken ivm het zwerfkatten beleid.

We zijn op zoek naar een voltijdse dierenarts, die het ziet zitten om in groep te werken en al wat zelfstandig kan doen.

Onze klanten zijn zeer vriendelijk en meertalig. Dicht zijnde bij de taalgrens wordt er ook soms Frans en Engels gesproken. Dit maakt het nog diverser en plezanter.

We zijn een eerstelijnspraktijk die beschikt over verschillende materialen om reeds zelf bijkomende onderzoeken te doen. Er is ruimte voor ieder zijn interesses en mogelijkheid om erin te specialiseren.

Heb je zin om eens kennis te maken,
contacteer ons per mail op Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. of bel even op de 0471 44 38 01

Animobiel Bertem - Vanessa en Géraldine
Vanessa (assistente) en Géraldine (dierenarts)


ANNONCES 2019
AANPASSING VOORWAARDEN

Vanaf 01 januari 2019 zal het plaatsen van om het even welke aankondiging (werkaanbieding, lijst vervangers of Mini CV, zoekertje plaatsen, enz.) op de digitale platformen van het IVDB enkel nog gratis zijn voor IVDB leden – nl. de dierenartsen die als lid staan geregistreerd op onze ledenlijst, zijnde deze van 2019.

Niet-leden zullen alsnog hun aankondigingen op de digitale platformen van het IVDB kunnen publiceren (website, Facebook,..) mits een éénmalige jaarlijkse vergoeding van 40 euro.

U ontvangt na betaling een referentienummer waarmee u gedurende het lopende kalenderjaar annonces kan laten publiceren.

Stort 40 euro op rekening van:
IVDB/DVK vzw
Heidestraat, 72 - 3500 Hasselt
Rek. nr: 738-0041943-61

met vermelding van:
- uw Naam,
- "Annonces 2019"

Voor Europese overschrijvingen:
IBAN: BE62 7380 0419 4361
BIC: KREDBEBB

Als het een dringende annonce betreft, stuur ons dan even het betalingsbewijs per mail,
dan zetten we de aanbieding onmiddellijk online!

Of word gewoon lid
& geniet ineens van ALLE voordelen die lidmaatschap bij het IVDB biedt!

Zie ook: interim opdrachten