DAP Iscavets zoekt extra collega('s) gezelschapsdieren

Dierenartsenpraktijk Iscavets is een praktijk met veel mogelijkheden en een heel goede uitrusting in de aangename Druivenstreek. Om de groei van de praktijk op te vangen en voldoende vrije tijd te garanderen voor de dierenartsen zijn we op zoek naar één of twee dierenartsen met enige ervaring om ons team te versterken. De goede verstandhouding tussen dierenartsen en assistenten is primordiaal in onze praktijkvoering. Daarnaast hebben we een aangenaam meertalig publiek, waardoor talenkennis (Frans en Engels) niet mag ontbreken. Zowel de patiënten, als de klanten en het team hechten veel waarde aan een diervriendelijke aanpak en een optimale zorgverlening in samenspraak met de eigenaar. Heb je zin om ons te leren kennen? Dan kan je alvast een blik werpen op onze website www.iscavets.be. Wil je weten wat we bedoelen met goed uitgerust? Stuur ons dan een mailtje naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.. Kriebelt het dan nog meer? Stuur ons dan je CV met motivatiebrief naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien..


ANNONCES 2019
AANPASSING VOORWAARDEN

Vanaf 01 januari 2019 zal het plaatsen van om het even welke aankondiging (werkaanbieding, lijst vervangers of Mini CV, zoekertje plaatsen, enz.) op de digitale platformen van het IVDB enkel nog gratis zijn voor IVDB leden – nl. de dierenartsen die als lid staan geregistreerd op onze ledenlijst, zijnde deze van 2019.

Niet-leden zullen alsnog hun aankondigingen op de digitale platformen van het IVDB kunnen publiceren (website, Facebook,..) mits een éénmalige jaarlijkse vergoeding van 40 euro.

U ontvangt na betaling een referentienummer waarmee u gedurende het lopende kalenderjaar annonces kan laten publiceren.

Stort 40 euro op rekening van:
IVDB/DVK vzw
Heidestraat, 72 - 3500 Hasselt
Rek. nr: 738-0041943-61

met vermelding van:
- uw Naam,
- "Annonces 2019"

Voor Europese overschrijvingen:
IBAN: BE62 7380 0419 4361
BIC: KREDBEBB

Als het een dringende annonce betreft, stuur ons dan even het betalingsbewijs per mail,
dan zetten we de aanbieding onmiddellijk online!

Of word gewoon lid
& geniet ineens van ALLE voordelen die lidmaatschap bij het IVDB biedt!

Zie ook: interim opdrachten