Ter Rivieren Dierenartsen zoeken full time collega Gezelschapsdierenarts

Ter Rivieren Dierenartsen is een groepspraktijk in Deurne en Wommelgem. Er werkt een gemotiveerd team van enthousiaste dierenartsen en assistentes. Een modern uitgeruste praktijk met o.a. digitale rx, echo, in-huis bloedanalyse, endoscopie,... is de basis voor ons dagelijks werk.
We zoeken een fijne collega om ons team te versterken. Het betreft een fulltime funktie (40 uur).
Wij vragen zeker ook de pas afgestudeerde dierenarts om te solliciteren. Bij ons krijg je de mogelijkheid om je interessegebied binnen de gezelschapsdiergeneeskunde te ontdekken. En om deze vervolgens verder uit te diepen middels door de praktijk bekostigde bijscholingen en cursussen. Heb je al een duidelijke voorkeur voor of al ervaring binnen een bepaald deelgebied van de gezelschapsdiergeneeskunde? Laat het ons weten, samen kijken we naar de mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.
Interesse? Stuur dan een mailtje met cv en motivatiebrief naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. of neem telefonisch contact op: +31-655735710 (Han) of kom gewoon eens langs op de Turnhoutsebaan 123 in Deurne.

Ter Rivieren Dierenartsen
Turnhoutsebaan 123 (hoofdlocatie)
2100 Deurne

Herentalsebaan 575
2160 Wommelgem

03-3242146
www.animaldocter.be

 


ANNONCES 2019
AANPASSING VOORWAARDEN

Vanaf 01 januari 2019 zal het plaatsen van om het even welke aankondiging (werkaanbieding, lijst vervangers of Mini CV, zoekertje plaatsen, enz.) op de digitale platformen van het IVDB enkel nog gratis zijn voor IVDB leden – nl. de dierenartsen die als lid staan geregistreerd op onze ledenlijst, zijnde deze van 2019.

Niet-leden zullen alsnog hun aankondigingen op de digitale platformen van het IVDB kunnen publiceren (website, Facebook,..) mits een éénmalige jaarlijkse vergoeding van 40 euro.

U ontvangt na betaling een referentienummer waarmee u gedurende het lopende kalenderjaar annonces kan laten publiceren.

Stort 40 euro op rekening van:
IVDB/DVK vzw
Heidestraat, 72 - 3500 Hasselt
Rek. nr: 738-0041943-61

met vermelding van:
- uw Naam,
- "Annonces 2019"

Voor Europese overschrijvingen:
IBAN: BE62 7380 0419 4361
BIC: KREDBEBB

Als het een dringende annonce betreft, stuur ons dan even het betalingsbewijs per mail,
dan zetten we de aanbieding onmiddellijk online!

Of word gewoon lid
& geniet ineens van ALLE voordelen die lidmaatschap bij het IVDB biedt!

Zie ook: interim opdrachten