Dierenarts KHD Lovendegem

Dierenartsenpraktijk Vanvooren zoekt een gemotiveerde dierenarts om ons team te vervolledigen. Het betreft een parttime job – mogelijkheid tot fulltime - in eerstelijns diergeneeskunde en assistentie bij (orthopedische) chirurgie in een 100% KHD praktijk.

We zoeken een collega die vlot, vriendelijk en punctueel is en die graag en netjes werkt. Je woont of wil wonen op max. 20 minuten van de praktijk. Ervaring is geen vereiste, vooral enthousiasme, flexibiliteit en leergierigheid zijn belangrijk.

Bij interesse stuur je je CV en korte motivatie naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. of kan je bellen naar 0496/20.14.77.


ANNONCES 2019
AANPASSING VOORWAARDEN

Vanaf 01 januari 2019 zal het plaatsen van om het even welke aankondiging (werkaanbieding, lijst vervangers of Mini CV, zoekertje plaatsen, enz.) op de digitale platformen van het IVDB enkel nog gratis zijn voor IVDB leden – nl. de dierenartsen die als lid staan geregistreerd op onze ledenlijst, zijnde deze van 2019.

Niet-leden zullen alsnog hun aankondigingen op de digitale platformen van het IVDB kunnen publiceren (website, Facebook,..) mits een éénmalige jaarlijkse vergoeding van 40 euro.

U ontvangt na betaling een referentienummer waarmee u gedurende het lopende kalenderjaar annonces kan laten publiceren.

Stort 40 euro op rekening van:
IVDB/DVK vzw
Heidestraat, 72 - 3500 Hasselt
Rek. nr: 738-0041943-61

met vermelding van:
- uw Naam,
- "Annonces 2019"

Voor Europese overschrijvingen:
IBAN: BE62 7380 0419 4361
BIC: KREDBEBB

Als het een dringende annonce betreft, stuur ons dan even het betalingsbewijs per mail,
dan zetten we de aanbieding onmiddellijk online!

Of word gewoon lid
& geniet ineens van ALLE voordelen die lidmaatschap bij het IVDB biedt!

Zie ook: interim opdrachten