DAP De Eggel zoekt nieuwe collega voor gemengde praktijk (GHD-KHD)

Gezocht: Een enthousiaste, klantvriendelijke en gedreven parttime of fulltime collega-dierenarts om samen onze leuke gevarieerde praktijk mee uit te baten. Dit wegens het onverwachte vertrek van de huidige collega-dierenarts.

Momenteel werken wij in ons team met 2 fulltime dierenartsen, 1 freelance dierenarts en 1 voltijdse dierenartsassistente. 
Wij zijn een gemengde groepspraktijk en behandelen zowel kleine huisdieren als grote huisdieren (50%-50%). We proberen het werk steeds op te delen volgens ieders hoofdinteresse.
Ervaring met alle diersoorten is geen must, eventueel wel een pluspunt.

Onze praktijk is gelegen te Lummen en zeer vlot bereikbaar via de E313 en E314. Onze klanten zijn gelegen in een straal van 20-25km rond Lummen.

Verloning is eerlijk naar werk, met enkele extra voordelen (gsm + abonnement, ipad + abonnement).
De wachtdiensten verdelen we onderling, met een oog op onderlinge flexibiliteit. Elke dierenarts heeft ook 1 vaste vrije dag per week, onderling te bepalen.

Om onze klanten steeds de beste zorgen te bieden, zijn wij voorzien van alle nodige materiaal en apparatuur voor zowel de kleine als de grote huisdieren: echo met convexe sonde (vast), echo met lineaire sonde (draagbaar), rx toestel (DR systeem), bloedanalysetoestel (idexx), gasanesthesietoestel, detartratietoestel, hospitalisatiefaciliteiten, volledige inrichting voor de praktijkauto, enz...


Nog meer vragen? Gelieve mij te contacteren via 0495/336425 of Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien..

 


ANNONCES 2020
AANPASSING VOORWAARDEN

Sinds vorig jaar is het plaatsen van om het even welke aankondiging (werkaanbieding, lijst vervangers of Mini CV, zoekertje plaatsen, enz.) op de digitale platformen van het IVDB enkel nog gratis voor IVDB leden – nl. de dierenartsen die als lid staan geregistreerd op onze ledenlijst, zijnde deze van 2019.

Niet-leden zullen alsnog hun aankondigingen op de digitale platformen van het IVDB kunnen publiceren (website, Facebook,..) mits een éénmalige jaarlijkse vergoeding van 40 euro.

U ontvangt na betaling een referentienummer waarmee u gedurende het lopende kalenderjaar annonces kan laten publiceren.

Stort 40 euro op rekening van:
IVDB/DVK vzw
Koningin Elisabethlaan 59 G - 9000 Gent 
Rek. nr: 738-0041943-61

met vermelding van:
- uw Naam,
- "Annonces 2020"

Voor Europese overschrijvingen:
IBAN: BE62 7380 0419 4361
BIC: KREDBEBB

Als het een dringende annonce betreft, stuur ons dan even het betalingsbewijs per mail,
dan zetten we de aanbieding onmiddellijk online!

Of word gewoon lid
& geniet ineens van ALLE voordelen die lidmaatschap bij het IVDB biedt!

Zie ook: interim opdrachten