Dierenkliniek Kapellebrug zoekt een fulltime gezelschapsdierenarts

Dierenkliniek Kapellebrug is een groepspraktijk in Kapellebrug (nabij Hulst), juist over de grens met Belgie. Er werkt een gemotiveerd team van enthousiaste dierenartsen en assistentes. We werken vanuit een modern uitgeruste praktijk met o.a. digitale rx, echo, in-huis bloedanalyse, endoscopie,...

We zoeken een fijne collega om ons team te versterken. Het betreft een fulltime funktie (40 uur).

Wij vragen zeker ook de pas afgestudeerde dierenarts om te solliciteren. Bij ons krijg je de mogelijkheid om je interessegebied binnen de gezelschapsdiergeneeskunde te ontdekken. En om deze vervolgens verder uit te diepen middels door de praktijk bekostigde bijscholingen en cursussen. Heb je al een duidelijke voorkeur voor, of al ervaring binnen een bepaald deelgebied van de gezelschapsdiergeneeskunde? Laat het ons weten, samen kijken we naar de mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

Voor de salariëring en voorwaarden werken we volgens de CAO voor Dierenartsen. De laatste versie vindt u hier: https://www.bpl-dierenartsen.nl/cao-dierenartspraktijken-2019
Interesse? Stuur dan een mailtje met cv en motivatiebrief naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. of neem telefonisch contact op: +31-655735710 (Han)

Dierenkliniek Kapellebrug
Brouwerijstraat 92
4565 EL Kapellebrug
+31-114-312701
www.dierenkliniekkapellebrug.nl


ANNONCES 2020
AANPASSING VOORWAARDEN

Sinds vorig jaar is het plaatsen van om het even welke aankondiging (werkaanbieding, lijst vervangers of Mini CV, zoekertje plaatsen, enz.) op de digitale platformen van het IVDB enkel nog gratis voor IVDB leden – nl. de dierenartsen die als lid staan geregistreerd op onze ledenlijst, zijnde deze van 2019.

Niet-leden zullen alsnog hun aankondigingen op de digitale platformen van het IVDB kunnen publiceren (website, Facebook,..) mits een éénmalige jaarlijkse vergoeding van 40 euro.

U ontvangt na betaling een referentienummer waarmee u gedurende het lopende kalenderjaar annonces kan laten publiceren.

Stort 40 euro op rekening van:
IVDB/DVK vzw
Koningin Elisabethlaan 59 G - 9000 Gent 
Rek. nr: 738-0041943-61

met vermelding van:
- uw Naam,
- "Annonces 2020"

Voor Europese overschrijvingen:
IBAN: BE62 7380 0419 4361
BIC: KREDBEBB

Als het een dringende annonce betreft, stuur ons dan even het betalingsbewijs per mail,
dan zetten we de aanbieding onmiddellijk online!

Of word gewoon lid
& geniet ineens van ALLE voordelen die lidmaatschap bij het IVDB biedt!

Zie ook: interim opdrachten