Paardenpraktijk in Oost-België zoekt voltijds dierenarts

Wij zijn een Paardenkliniek met baanpraktijk in de Regio Aken en bieden een breed spectrum van activiteiten binnen de paardengeneeskunde: orthopedie, chirurgie, inwendige ziekten, gynecolgie en aankoopskeuringen. De kliniek beschikt over moderne apparatuur zoals een digitaal RX systeem, echografie, endo- en gastroscopie en een uitgeruste operatiezaal.
Wij bieden u werk in een klein teamverband in loondienst met geregelde diensten (1/3) en goede betaling. Er wordt een ingerichte praktijkwagen voorzien en er is een apartement ter beschikking.
Wij verwachten basiskennis binnen de paardengeneeskunde en motivatie om Duits te leren. Men kan starten vanaf 1.3.2020 of later.

Graag ontvangen wij u CV en motivatiebrief: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.
0032 87 85 2548
www.pferdepraxis-lichtenbusch.de


ANNONCES 2020
AANPASSING VOORWAARDEN

Sinds vorig jaar is het plaatsen van om het even welke aankondiging (werkaanbieding, lijst vervangers of Mini CV, zoekertje plaatsen, enz.) op de digitale platformen van het IVDB enkel nog gratis voor IVDB leden – nl. de dierenartsen die als lid staan geregistreerd op onze ledenlijst, zijnde deze van 2019.

Niet-leden zullen alsnog hun aankondigingen op de digitale platformen van het IVDB kunnen publiceren (website, Facebook,..) mits een éénmalige jaarlijkse vergoeding van 40 euro.

U ontvangt na betaling een referentienummer waarmee u gedurende het lopende kalenderjaar annonces kan laten publiceren.

Stort 40 euro op rekening van:
IVDB/DVK vzw
Koningin Elisabethlaan 59 G - 9000 Gent 
Rek. nr: 738-0041943-61

met vermelding van:
- uw Naam,
- "Annonces 2020"

Voor Europese overschrijvingen:
IBAN: BE62 7380 0419 4361
BIC: KREDBEBB

Als het een dringende annonce betreft, stuur ons dan even het betalingsbewijs per mail,
dan zetten we de aanbieding onmiddellijk online!

Of word gewoon lid
& geniet ineens van ALLE voordelen die lidmaatschap bij het IVDB biedt!

Zie ook: interim opdrachten