DAP Den Eikbos zoekt Dierenartsassistent(e)

DAP Den Eikbos (Eppegem – Vlaams-Brabant) is een KHDpraktijk in volle uitbreiding, en daarom zijn we op zoek naar een extra dierenartsassistent(e).

De kerntaken zijn voornamelijk baliewerk en ondersteuning/assistentie in de operatiezaal, voor 30u/week (op termijn uitbreidbaar). Indiensttreding te bespreken. Initieel zal er gewerkt worden onder leiding van een hoofdassistente, nadien wordt er gewerkt volgens beurtrolsysteem.

Ben jij een gediplomeerd (Bachelor) assistent(e), liefst tweetalig en wonend in de omgeving of bereid dichter bij te komen wonen? Ben je klantvriendelijk, zelfzeker en stel je de dieren steeds voorop?
Indien interesse, laat dan zeker je cv en begeleidend schrijven achter op Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien..
Indien u eerst de praktijk wat beter wil leren kennen, kan u ons opzoeken op www.deneikbos.be of via FB op Den Eikbos.

Hopelijk tot snel!


ANNONCES 2020
AANPASSING VOORWAARDEN

Sinds vorig jaar is het plaatsen van om het even welke aankondiging (werkaanbieding, lijst vervangers of Mini CV, zoekertje plaatsen, enz.) op de digitale platformen van het IVDB enkel nog gratis voor IVDB leden – nl. de dierenartsen die als lid staan geregistreerd op onze ledenlijst, zijnde deze van 2019.

Niet-leden zullen alsnog hun aankondigingen op de digitale platformen van het IVDB kunnen publiceren (website, Facebook,..) mits een éénmalige jaarlijkse vergoeding van 40 euro.

U ontvangt na betaling een referentienummer waarmee u gedurende het lopende kalenderjaar annonces kan laten publiceren.

Stort 40 euro op rekening van:
IVDB/DVK vzw
Koningin Elisabethlaan 59 G - 9000 Gent 
Rek. nr: 738-0041943-61

met vermelding van:
- uw Naam,
- "Annonces 2020"

Voor Europese overschrijvingen:
IBAN: BE62 7380 0419 4361
BIC: KREDBEBB

Als het een dringende annonce betreft, stuur ons dan even het betalingsbewijs per mail,
dan zetten we de aanbieding onmiddellijk online!

Of word gewoon lid
& geniet ineens van ALLE voordelen die lidmaatschap bij het IVDB biedt!

Zie ook: Mini CV's niet-DA