pas afgestudeerde dierenartsen gezocht

26/08/2015

GEZOCHT:

vzw sociale dierenhulp is op zoek naar pas afgestudeerde dierenartsen die maatschappelijk betrokken zijn en bij ons ervaring willen opdoen in de eerste lijnsgezondheidszorg in ons sociaal dienstencentrum voor dieren in Ooigem (Wielsbeke) dat eind dit jaar start.

De doelstelling van de vzw is mensen die in financiële nood zijn geraakt door de kronkels van het leven te helpen hun huisdieren te verzorgen en te behouden.

Hiermee proberen wij de huisdieren te laten blijven in het gezin dat van ze houd en om zo te voorkomen dat zij naar de asielen gaan. Anderzijds om de mensen te helpen om hun enige levenscompagnon te behouden, vaak het enige wat ze nog hebben in hun vaak moeilijke bestaan.

Profiel kandidaat

Maatschappelijk betrokken zijn bij mensen die het financieel moeilijk hebben en waarvoor hun huisdier letterlijk van levensbelang is.

Enkele uren per week beschikbaar zijn om belangeloos consultaties te doen en kleine medische ingrepen te doen bij de huisdieren van het cliëntenbestand van de vzw.

pas afgestudeerde dierenartsen gezocht vrijwilligerswerkEr wordt gevraagd nauw samen te werken met het team binnen het centrum, waar evt een dierenartsassistent aanwezig is. Er word tevens gevraagd om een dierenarts in opleiding te (onder)steunen.

Indien interesse om een aandeel te doen in ons mooie unieke project, gelieve ons dan te contacteren. Bij voorbaat dank!

Contactgegevens

Jolanda Kause
Voorzitter vzw sociale dierenhulp

Tieltseweg 49, 8720 dentergem.
Tel. 0477 453306 | www.sociale-dierenhulp.be