Mensen en dieren in (levens)nood!

 Dierenactie logo

Mensen en dieren in (levens)nood!

Dierenactie - NB 062016

Gemiddeld 3 telefoons per maand… voor honden die onmiddellijk weg moeten of anders afgemaakt zullen worden. En nee, ze mogen ook niet naar het asiel! “Dan laten we ze liever inslapen”. Of wij een oplossing hebben?

Gemiddeld 5 begeleidingen per week … om kinderen, jongeren en volwassen te helpen met hun emoties en gedrag via dieren. Omdat dieren wel luisteren en onvoorwaardelijk zijn. “Mogen we met en bij de dieren zijn”?

Gemiddeld 5 telefoons per maand… voor mensen met een uitdaging zoals autisme, diabetes, epilepsie, spierziekten, … die geweigerd zijn voor een hulphond en die een oplossing zoeken in een therapiedier. “Kunnen jullie mij helpen?”.

Voor deze hoogdringende zaken zochten wij een nieuwe locatie. Omdat dit belangrijk is voor mens en dier! Want mensen helpen dieren en dieren helpen mensen. En dat huis met grond hebben we gevonden en aangekocht in Aarschot.
Om die dieren terug een toekomst te geven. Om mensen een andere en positieve toekomst te geven. Om de wereld in de toekomst een stukje mooier te maken. Een toekomstgericht project gestoeld op samenwerking tussen mens en dier in Brede zin van het woord waarvoor ieders hulp meer dan nodig en welkom is.

Voor onder andere het nieuwe dak, het toegankelijk maken van alle accomodatie, de omheining en aanleg van de trainingsweide en de bouw van de binnenhokken ( ruwbouw, vloer, elektriciteit, inrichting, …) komen we geld te kort.
Het project is geschat op 80.000 euro. We hebben privé gelden van 15.000 en subsidies van 10.000 euro en komen 55000 euro tekort. Hiervoor doen we beroep op u. Want u kan mee het verschil maken voor deze dieren die niet gaan afgemaakt worden en deze mensen wiens levenskwaliteit gaat verbeteren! Wij willen mensen en dieren een betere toekomst geven en laten vooruit kijken naar nieuwe kansen.

Als iedereen die dit opent en leest 29 euro stort op onze rekening dan zijn we er! Dan hebben we 55 000 euro. Wil u ons helpen met 29 euro? Deze gaat integraal naar dit toekomstgerichte project.

Stort aub nu 29 euro op de rekening van Dierenactie VZW voor mens en dier in nood. Rekeningnummer IBAN BE90 1325 4530 4032 • BIC BNAGBEBB

De dank van de dieren die niet afgemaakt worden en de mensen wie we kunnen helpen zal groot zijn. Maar ook onze dank. Wij nodigen je dan ook graag uit op de openingsreceptie. Volg zeker onze berichten hierover. Dank je om ons te steunen en te geloven in een goede toekomst voor mens en dier.

dierenactie druppelOude inktpatronen gezocht!

Heb je lege inktpatronen of toners, thuis of op je werk? We komen die ophalen en gebruiken de opbrengst voor onze goede doelen. Zo steun je ons én het milieu. Bedankt!

Meer info

Contacteer ons

www.dierenactie.be
Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.
Dierenactie op Facebook

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS