DogID: nieuw vanaf 01/03/2017

dogID logo

BP 20000
B-1600 Sint-Pieters Leeuw
Tel : 02 333 92 22
Fax : 02 333 92 20
www.dogid.be
Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

 

Geachte Dokter,
Geachte partner,

Het contract voor het beheer van de databank van de honden - genaamd DogID - werd recent vernieuwd en opnieuw toegekend aan Zetes NV voor een periode van 6 jaar. De hernieuwing zal van start gaan vanaf 1 maart aanstaande.
Eén van de globaal positieve effecten voor de beroepsgroep van dit nieuwe contract is dat het gepaard gaat met een aanpassing van de prijs van de documenten.

Zo zal de prijs voor het voorlopig identificatiecertificaat dalen van 11.64 eur BTW inclusief naar de nieuwe eenheidsprijs van 10.459 eur BTW inclusief (regionale bijdrage inbegrepen).

De éénheidsprijs van een paspoort gaat van 0.75 eur BTW inclusief naar 0.90 eur BTW inbegrepen.

Bovendien zal het document ‘vervanging paspoort’ in de toekomst gratis verkrijgbaar zijn.
U zal dit document kunnen downloaden op de website www.dogid.be (rubriek "Professioneel" – link ‘download vervanging paspoort’).

De nieuwe prijzen zullen van kracht gaan op 1 maart 2017, en zullen vanaf die datum eveneens aangepast worden op de bestelbonnen die u zowel op de website “www.dogid.be” (rubriek "Professioneel": ‘bestellen en betalen online’ en/of ‘download bestelbon’) als op de online applicatie (https://online.dogid.be) terugvindt.

Wij stellen alles in het werk om u ook in de toekomst een optimale ondersteuning te bieden aangaande uw gebruik van de DogID databank.

Met vriendelijke groeten,

Het DogID team

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS