Nieuwsbrief van DGZ voor Varkensdierenartsen (09.03.2018)

logo dgz nb

Dierengezondheidszorg Vlaanderen

Nieuws voor Varkensdierenartsen
9 maart 2018

Lees deze nieuwsbrief online »

Caroline Bonckaert start als varkensdierenarts bij DGZ

VarkensBegin maart startte Caroline Bonckaert als varkensdierenarts bij DGZ. Ze woont in Hamme en heeft Torhout als standplaats. Caroline studeerde af in 2012 en werkte daarna vijf jaar als wetenschappelijk medewerker - onder andere op PRRS - aan de faculteit diergeneeskunde van de Universiteit Gent. Bij DGZ zal ze eerst vooral meewerken aan de verdere uitbouw van het recent gestarte PRRS-plan voor de varkenshouderij.

U kan Caroline bereiken via e-mail Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. of telefonisch op 0474/594.068.


Winnaars prijsvraag Agridagen 2018

DGZ logo button ingekleurdTijdens de Agridagen in Ravels mochten we heel wat bezoekers verwelkomen op de gezamenlijke stand van DGZ en MCC. Heel wat klanten waagden tijdens hun bezoek aan onze stand een kans om het aantal rode vogelmijten – beter gekend als bloedluizen - in een petrischaaltje te schatten. Onder de juiste antwoorden werden elke beursdag vijf DGZ-waardebonnen van 25 euro verloot. Klik op ‘lees meer’ voor een lijst van de winnaars. Bedankt voor jullie bezoek aan onze stand en graag tot ziens!

Lees meer.


DGZ-Vlaanderen, Industrielaan 29, 8820 Torhout

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS