nieuwsbrief 06/2017

Nieuwsbrief JUNI 2017

In deze nieuwsbrief: Bijscholingen bij de vleet.

  1. Bijscholing voor BMO, nutsdieren- en paardenpractici.
  2. Vets on Wheels komt weer langs in Merelbeke.

1— Bijscholing voor BMO, nutsdieren- en paardenpractici.

horse idZoals in de vorige nieuwsbrief aangekondigd is er op woe. 21 juni in Tielt en woe. 28 juni in Hasselt een bijscholing voor zowel BMO's, nutsdieren- en paardenpractici. De onderwerpen van deze bijscholing zijn zeer praktijkgericht; worden gegeven door sprekers die hun materie door en door kennen, de toehoorders zonder meer een aantal uren kunnen boeien.

Deze bijscholing is FAVV (BMO) erkend en geeft ook recht op bijscholingspunten.

BMO bijscholingsuren: 4 uren.
Bijscholingspunten: 4 punten (en te vermeerderen als men succesvol deelneemt aan de meerkeuzevragen.)

Dus:

  • Woensdag 21 juni in Tielt.
  • Woensdag 28 juni in Hasselt.

Deze twee boeiende onderwerpen zullen in het najaar nog eens herhaald worden, respectievelijk in Sint-Niklaas en Kortenberg.

Meer weten? Lees dan hier verder »


2— Vets on Wheels komt weer langs in Merelbeke.

horsepowerOp zaterdag 24 juni 2017 houden de "Horsepowered vets" halt op de faculteit Diergeneeskunde! "Horsepower 2017" is een groep van 13 dierenartsen die, onder leiding van prof. Derek Knottenbelt, op hun motorfietsen doorheen Europa reizen met de bedoeling geld in te zamelen voor goede doelen. In hun zevende editie (reeds!) gaat het dit jaar om volgende projecten: Gambia Horse and Donkey Trust, het St. Ethelbert’s kinderopvangcentrum en HEROS.

Het geld wordt ingezameld aan de hand van de lezingen én sponsoring en donaties van bedrijven en particulieren die samen met hen deze initiatieven meer financiële armslag willen geven!

Welke boeiende onderwerpen (workshops en lezingen) u op zat. 24 juni op de faculteit in Merelbeke kan volgen, leest u via deze link »


BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS