02/2018 - Lidmaatschap IVDB

Beste collega,

2018 is al meer dan 5 weken geleden uit de startblokken geschoten. Gedurende die tijd hebben al heel wat collega’s practici hun lidgeld bij het IVDB betaald. Hetzij hun lidmaatschap verder gezet, hetzij voor de eerste keer lid geworden.

Aan al die collega’s, van harte bedankt!

Wenst ook u lid te worden van de meest actieve dierenartsenberoepsvereniging van Vlaanderen? Wel, ziehier wat het IVDB u te bieden heeft:

Welke voordelen biedt het IVDB lidmaatschap u in 2018?

1Bent u lid van het IVDB, dan kan u toetreden tot een groepspolis verzekering, bv. een verzekering voor beroepsaansprakelijkheid, hospitalisatie, gewaarborgd inkomen, etc. De jaarlijkse premie van zo'n polis is stukken goedkoper dan wanneer men een individuele polis afsluit. En,… de inhoud is op maat gemaakt!

Nieuw sinds 2017 is dat we in iedere provincie een verzekeringskantoor hebben die deel uitmaakt van B.BA medical (B.BA - uw lokale verzekeringsmakelaar en partner van IVDB), waarvan de medewerkers desgewenst tot bij u thuis komen, om een op maat gemaakte polis samen met u op te stellen. Dit is uniek in diergeneeskundig Vlaanderen!

2Sluit u bij één van deze partners de door ons opgemaakte diergeneeskundige rechtsbijstandverzekering af, dan krijgt u 2 kalenderjaren na elkaar 50 euro korting op uw lidgeld.

Wenst u meer te weten over deze unieke polis, Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

3Bijscholingen georganiseerd door het IVDB zijn sowieso al goedkoop. IVDB leden betalen slechts 50% (of minder) dan niet-leden.

4Wie lid is van het IVDB kan voor om het even welk beroepsgerelateerd probleem terecht bij het advocatenkantoor waarmee het IVDB samenwerkt. De erelonen van de eerste consultatie (waar u goede raad krijgt hoe uw probleem aan te pakken) worden door het IVDB vergoed.

Van het schrijven van een aanmaningsbrief tot betaling van een openstaande factuur van een klant,… tot het juridisch analyseren van een klacht bij de NGROD of een bedenkelijke boete van het FAVV,… bij advocatenbureau Partoens Van Haute weet men er wel raad mee.

5Om slechte betalers aan te manen hun openstaande factuur toch te betalen, kan u als IVDB-lid beroep doen op een incasso bureau om de facturen alsnog te innen.

De instapkosten die aan een vordering verbonden zijn, daarvan worden de eerste 10 door het IVDB betaald. Enkel voor leden wel te verstaan!

6Voor het jaarlijkse treffen van alle dierenartsen, Expovet, krijgt u voor uzelf en uw partner een gratis inkomkaart. In 2017 maakten meer dan 150 practici hiervan gebruik, gingen samen met hun partner naar Expovet.

Een maand voordat Expovet plaatsvindt, versturen we een nieuwsbrief met daarin de vraag wie graag zo'n gratis inkomkaarten wenst. Zorg er dus voor dat we een geldig en actief e-mailadres van u hebben.

7Met iedere vraag die verband houdt met uw beroep, kan u terecht bij het IVDB hetzij telefonisch, hetzij via mail.


ivdb dog© 2018
IVDB-DVK VZW
dierenartsenbelangen &
dierenartsen in de voedselketen
Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.
www.ivdb.be

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS